NOLUR HORTLATMAYIN ARTIK ŞU KONUYU SAPTI GİTTİ KONU BAŞKA YERLERE
Hayır kargosu gelenler veya kargosu sıkıntı çıkanlar,kargosu gelip nasıl göründüğünün fotoğrafını paylaşanlar var öyle sapmadı konu.Bence konunun mesaj gönderimine kapatılması gerekiyor.
o kadar düştü mü be hocam225'den Mira M Kırmızı vereceğim almak isteyenler DM.
Elimden acil çıkarmam gerekli piyasa altına veriyorumo kadar düştü mü be hocam
Hocam benimkide gelmedi nerede gözüküyor sizin ki?Benim durgod hiçbir şekilde gelmiyor ne olmuş olabilir acaba bir sorun var gibi
Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.Bir bayan arkadaşım 1 pembe 1 siyah klavye satıyor arkadaşlar pembe brown, siyahı yellow switch. İsteyenler özelden yazsın link atayım
Cinsiyetin belirtilmesine takılma nedeniniz nedir?Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.
Güvenli bir platformdan satıyor, profilinde bir ton çanta ayakkabı vs var. Gereksiz soruların önünü kesmek belirtme nedenim dostum. Her samanın altında su olmak zorunda değil paraya ihtiyacı var bende paylaştım.Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.