Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.
Bayandan tofaş aldım videoları 1 milyon işlendiğine göre evet alan olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benimkide gelmedi nerede gözüküyor sizin ki?
Hollanda'da kolay gelsin'e de düşmedi

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Hocam benimkide gelmedi nerede gözüküyor sizin ki?

Hollanda daysa neden kolay gelsine düşsün hocam tr ye geldiği zaman düşüyor ?
Canım kardeşim sorun da bu zaten çoğu kişide 2.hollandaya girişten sonra güncelleme olmuyor amazonda muhtemelen Hollanda'da da değildir ben yazanı söylüyorum.

federalper

80+ Silver

Canım kardeşim sorun da bu zaten çoğu kişide 2.hollandaya girişten sonra güncelleme olmuyor amazonda muhtemelen Hollanda'da da değildir ben yazanı söylüyorum.
Tr ye girdiği zaman kolay gelsine düşüyor canım kardeşim benim azcık sabredersen gelir hafta içinde

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.
Şöyle şeye takılıp neden 1 sayfalık tartışma konusu açıyorsun ? Belirtmesin mi kimin sattığını sanane arkadaş.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Tr ye girdiği zaman kolay gelsine düşüyor canım kardeşim benim azcık sabredersen gelir hafta içinde
Trye geldiği zaman kolay gelsine düşmüyor canım kardeşim kargo şirketine gelince kolay gelsine düşüyor. Mesele sabretmek değil aynı ürünü alan dostlarımızın 2.hollandadan sonra geldiği için yazıyoruz. Sabır falan yazmayın şuraya teşekkürler yine de.

Silinsin

80+ Silver
Cinsiyetin belirtilmesine takılma nedeniniz nedir?
Sırf cinsiyeti yüzünden alacak enailer baza alındığını düşünmem rahatsız etti sizi ne rahatsız etti hocam? Ben hiç duymadım erkekten araba erkek oyuncudan klavye diye kadın tüccardan klavye olunca daha mı güvenilir oluyor anlamadım :D yoksa o kadın arkadaş siz misiniz?

Bayandan tofaş aldım videoları 1 milyon işlendiğine göre evet alan olur.

Sen de haklısın :D bu arkadaşlar kendini göstersin istemiştim gösterdiler engelledim beyni insanı kriterlerle çalışan insanlarla muhattap olmayı tercih ederim.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Sırf cinsiyeti yüzünden alacak enailer baza alındığını düşünmem rahatsız etti sizi ne rahatsız etti hocam? Ben hiç duymadım erkekten araba erkek oyuncudan klavye diye kadın tüccardan klavye olunca daha mı güvenilir oluyor anlamadım :D yoksa o kadın arkadaş siz misiniz?

Sen de haklısın :D bu arkadaşlar kendini göstersin istemiştim gösterdiler engelledim beyni insanı kriterlerle çalışan insanlarla muhattap olmayı tercih ederim.
Güvenli bir platformdan satıyor, profilinde bir ton çanta ayakkabı vs var. Gereksiz soruların önünü kesmek belirtme nedenim dostum. Her samanın altında su olmak zorunda değil paraya ihtiyacı var bende paylaştım.
Nedenini bana sordun ben sana cevabını verdim. Başkalarıyla polemiğe girip konuyu uzatma dostum. Sana verilen yanıtın tatmin edici bir yanıt olduğunu düşünüyorum.

Silinsin

80+ Silver
Nedenini bana sordun ben sana cevabını verdim. Başkalarıyla polemiğe girip konuyu uzatma dostum. Sana verilen yanıtın tatmin edici bir yanıt olduğunu düşünüyorum.
Mesela okuma algın da yok gördüğün üzere hepsini engelledim benle aynı fikirde olan arkadaşa destek verdim üzücü :D ihtiyacı olan fiyatı aşağıya çeker zaten satılır cinsiyetsel bir belirtme sıfır ürün için herhangi bir temizlik belirtisi de içeremez. Mesajından sonra girdiğim polemik nerededir acaba? Yok. Kendimle aynı fikir olan adamla forum kültürü yaptık ama sen gözyaşlarını silmeye gidebilirsin.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Mesela okuma algın da yok gördüğün üzere hepsini engelledim benle aynı fikirde olan arkadaşa destek verdim üzücü :D ihtiyacı olan fiyatı aşağıya çeker zaten satılır cinsiyetsel bir belirtme sıfır ürün için herhangi bir temizlik belirtisi de içeremez.
Kullandığın dil çok agresif ve boş bir dil dostum, ben kendim öğretmenim. Senin gibi çocuklar çok okullarda. Hiç polemiğe girmeye gerek yok, engelliyorum seni. Verilen cevapla alakasız cevap yazmaya boş takılmaya devam ediyorsun. Hayatında başarılar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
1667042867799.png
Varış zamanı doğru mu oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri