bugüne kadar çalışmayan olmadı bildiğim kadarıyla kanka ama teknolojik alet olabilir. satacaksan açma ama bozuksa sattığın kişi ulaşır sana zaten.klavyeler geldi çalışmayan falan oluyor mu kutuyu açayım mı . satmak için aldım da
bugüne kadar çalışmayan olmadı bildiğim kadarıyla kanka ama teknolojik alet olabilir. satacaksan açma ama bozuksa sattığın kişi ulaşır sana zaten.klavyeler geldi çalışmayan falan oluyor mu kutuyu açayım mı . satmak için aldım da
350 TL verebilirim.arkadaslar elimde son 1 adet mizar mz60 beyaz klavye kaldı almak ısteyen kacırmasın ıstanbulda elden teslım edebılırım
Not: Erkeğim
500DEN aşağı vermeni önermem dostum 650den ilan açtım yazan yazanaarkadaslar elimde son 1 adet mizar mz60 beyaz klavye kaldı almak ısteyen kacırmasın ıstanbulda elden teslım edebılırım
Not: Erkeğim
Yazanlar ne yazıyor merak ettim ?500DEN aşağı vermeni önermem dostum 650den ilan açtım yazan yazana
Evet sağa doğru yatık gibi.Mira s in scrollu çok hafif de olsa yamuk gibi geldi bana, sizin mouselarda da var mı böyle bir şey ?
hem öyle hem de fareyinin yanından bakıp scrollu oynatınca yukarı aşağı ufak da olsa eğri gidiyor gibi.Evet sağa doğru yatık gibi.
Eski mesajlarda var çözümünü yazdım. Bu konuda.Gk61 yazılımını indirdim her açılışta güncelleme var cihaz için diyor güncelle diyorum klavye çıkarıldı uyarısı verip güncelleme yapmıyor. Bekledim belki yapar diye hiçbir şey olmadı. Usb çıkarıp takınca yine çalışıyor klavye. Çözümü bilen var mı?
Hocam dört bin mesaj var. Tekrar yazabilir misin rica etsem?Eski mesajlarda var çözümünü yazdım. Bu konuda.
HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEMEHocam dört bin mesaj var. Tekrar yazabilir misin rica etsem?