Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Mira s var beyaz kutusu açılmamış. Mantıklı klavye takası veya mantıklı miktara satabilirim. Siyahın kutusunu açtım isteyen onu da tercih edebilir.

Mira s in scrollu çok hafif de olsa yamuk gibi geldi bana, sizin mouselarda da var mı böyle bir şey ?

Gk61 yazılımını indirdim her açılışta güncelleme var cihaz için diyor güncelle diyorum klavye çıkarıldı uyarısı verip güncelleme yapmıyor. Bekledim belki yapar diye hiçbir şey olmadı. Usb çıkarıp takınca yine çalışıyor klavye. Çözümü bilen var mı?

Gk61 yazılımını indirdim her açılışta güncelleme var cihaz için diyor güncelle diyorum klavye çıkarıldı uyarısı verip güncelleme yapmıyor. Bekledim belki yapar diye hiçbir şey olmadı. Usb çıkarıp takınca yine çalışıyor klavye. Çözümü bilen var mı?
Eski mesajlarda var çözümünü yazdım. Bu konuda.

Sayfa 230dan başlayarak baktım da baktım baktım da baktım. En sonunda buldum güncelleme işlemini ama gerek yok benim tırnak sorunum yoktu zaten. Teşekkürler.

Hocam dört bin mesaj var. Tekrar yazabilir misin rica etsem?
HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEME
Mizar klavyeyi güncelledim bir sıkıntı yok fakat hk gaming klavyelerde güncelleme dosyasında sıkını varmış, klavye brick oluyormuş. HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEMEYİN.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri