Halledilir de teknik bilgi biraz usb birimler de hiç denemedim klavyeyi hiç görmüyor değil mi şuan uygulama?İnternette de çözümü yok klavye brick yedi çöp oldu yani sanırım ya
Halledilir de teknik bilgi biraz usb birimler de hiç denemedim klavyeyi hiç görmüyor değil mi şuan uygulama?İnternette de çözümü yok klavye brick yedi çöp oldu yani sanırım ya
Biraz riskli bir işlem fakat böyle bir sıkıntı olması garip. Güncelleme yaparken kablosunu söktünüz mü ? Ve ya mizar klavyeye hk gaming firmwaresi ve ya tam tersi bir şey atmadınız değil mi ?İnternette de çözümü yok klavye brick yedi çöp oldu yani sanırım ya
Hayır hocam hiçbirini yapmadım Hk ya Hk yazılımı attım tuşlara basmadım kablo sökmedimBiraz riskli bir işlem fakat böyle bir sıkıntı olması garip. Güncelleme yaparken kablosunu söktünüz mü ? Ve ya mizar klavyeye hk gaming firmwaresi ve ya tam tersi bir şey atmadınız değil mi ?
Klavyeyi görüyor attığım linkteki gibi 6 tane tuşun ışığı yanıyor ve tuşlar hiçbir şekilde çalışmıyorHalledilir de teknik bilgi biraz usb birimler de hiç denemedim klavyeyi hiç görmüyor değil mi şuan uygulama?
Fn tab yaptıktan sonra kabloyu tak çıkar yaptınız mı? Hiç bir şekilde görmüyor mu?Hayır hocam hiçbirini yapmadım Hk ya Hk yazılımı attım tuşlara basmadım kablo sökmedim
Eski sürüm firmware varsa onu atmayı deneyin bir deHayır hocam hiçbirini yapmadım Hk ya Hk yazılımı attım tuşlara basmadım kablo sökmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyeyi görüyor attığım linkteki gibi 6 tane tuşun ışığı yanıyor ve tuşlar hiçbir şekilde çalışmıyor
HK gaminge mail at bir tek onlar çözer herhalde.Hayır hocam hiçbirini yapmadım Hk ya Hk yazılımı attım tuşlara basmadım kablo sökmedim
Klavyeyi görüyor attığım linkteki gibi 6 tane tuşun ışığı yanıyor ve tuşlar hiçbir şekilde çalışmıyor
Hocam time back machine sitesinden hk gamingin 2021 deki sitesine girip ordaki firmware'ı bile indirdim çözüm yok interneti altına üstüne getirdim gene bir çözüm bulamadımFn tab yaptıktan sonra kabloyu tak çıkar yaptınız mı? Hiç bir şekilde görmüyor mu?
Eski sürüm firmware varsa onu atmayı deneyin bir de
Evet çözümü yok reddit de vs hiçkimse çözememişHK gaminge mail at bir tek onlar çözer herhalde.
İnternette böyle bir şey buldum sanırım sadece hk gaming klavyelere özgü bir durum.
Anladığım kadarı ile yazılımın genel sorunu çünkü herkes bu konu hakk9ında bir şeyler yazmış. Hk gaminge mail attınız mı =?Evet çözümü yok reddit de vs hiçkimse çözememiş
Yazılım bilen birinin yardımcı olması dışında çözüm yok veya hali hazırda çalışan bir gk61'in firmwareını kopyalamaktan başka çözüm yok gibi
Mail attım yaklaşık 1 yıldır redditde mail atanlara vs cevap vermemişlerAnladığım kadarı ile yazılımın genel sorunu çünkü herkes bu konu hakk9ında bir şeyler yazmış. Hk gaminge mail attınız mı =?
http://cloudmouse.oss-cn-beijing.aliyuncs.com/AppData/41/GK6XPlus Driver6.0.0.59.exe bunu indirip sol üstten bir sıfırlamayı dener misinEvet çözümü yok reddit de vs hiçkimse çözememiş
Yazılım bilen birinin yardımcı olması dışında çözüm yok veya hali hazırda çalışan bir gk61'in firmwareını kopyalamaktan başka çözüm yok gibi
Bu driver GK61US'lara olmuyor hocamhttp://cloudmouse.oss-cn-beijing.aliyuncs.com/AppData/41/GK6XPlus Driver6.0.0.59.exe bunu indirip sol üstten bir sıfırlamayı dener misin
Bir dakika pardon önce şunu dene
FN + ESC + Q Basılı tut