Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
İnternette de çözümü yok klavye brick yedi çöp oldu yani sanırım ya
Biraz riskli bir işlem fakat böyle bir sıkıntı olması garip. Güncelleme yaparken kablosunu söktünüz mü ? Ve ya mizar klavyeye hk gaming firmwaresi ve ya tam tersi bir şey atmadınız değil mi ?

federalper

80+ Silver
Biraz riskli bir işlem fakat böyle bir sıkıntı olması garip. Güncelleme yaparken kablosunu söktünüz mü ? Ve ya mizar klavyeye hk gaming firmwaresi ve ya tam tersi bir şey atmadınız değil mi ?
Hayır hocam hiçbirini yapmadım Hk ya Hk yazılımı attım tuşlara basmadım kablo sökmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Halledilir de teknik bilgi biraz usb birimler de hiç denemedim klavyeyi hiç görmüyor değil mi şuan uygulama?
Klavyeyi görüyor attığım linkteki gibi 6 tane tuşun ışığı yanıyor ve tuşlar hiçbir şekilde çalışmıyor

Silinsin

80+ Silver
Hayır hocam hiçbirini yapmadım Hk ya Hk yazılımı attım tuşlara basmadım kablo sökmedim
Fn tab yaptıktan sonra kabloyu tak çıkar yaptınız mı? Hiç bir şekilde görmüyor mu?

Klavyeyi görüyor attığım linkteki gibi 6 tane tuşun ışığı yanıyor ve tuşlar hiçbir şekilde çalışmıyor
Eski sürüm firmware varsa onu atmayı deneyin bir de

Checkmate

80+ Silver

HK gaminge mail at bir tek onlar çözer herhalde.
İnternette böyle bir şey buldum sanırım sadece hk gaming klavyelere özgü bir durum.

federalper

80+ Silver
Fn tab yaptıktan sonra kabloyu tak çıkar yaptınız mı? Hiç bir şekilde görmüyor mu?

Eski sürüm firmware varsa onu atmayı deneyin bir de
Hocam time back machine sitesinden hk gamingin 2021 deki sitesine girip ordaki firmware'ı bile indirdim çözüm yok interneti altına üstüne getirdim gene bir çözüm bulamadım

Checkmate

80+ Silver
Mizar klavyeye attım sıkıntısız çalışıyor, yöntem de benim yöntemim değil, birisi redditte yazmış aynısını yaptım, oldu. Hk

Son düzenleme:

federalper

80+ Silver
HK gaminge mail at bir tek onlar çözer herhalde.
İnternette böyle bir şey buldum sanırım sadece hk gaming klavyelere özgü bir durum.
Evet çözümü yok reddit de vs hiçkimse çözememiş

Yazılım bilen birinin yardımcı olması dışında çözüm yok veya hali hazırda çalışan bir gk61'in firmwareını kopyalamaktan başka çözüm yok gibi

Checkmate

80+ Silver

Yazılım bilen birinin yardımcı olması dışında çözüm yok veya hali hazırda çalışan bir gk61'in firmwareını kopyalamaktan başka çözüm yok gibi
Anladığım kadarı ile yazılımın genel sorunu çünkü herkes bu konu hakk9ında bir şeyler yazmış. Hk gaminge mail attınız mı =?

Silinsin

80+ Silver

http://cloudmouse.oss-cn-beijing.aliyuncs.com/AppData/41/GK6XPlus Driver6.0.0.59.exe bunu indirip sol üstten bir sıfırlamayı dener misin

Bir dakika pardon önce şunu dene
FN + ESC + Q Basılı tut
@federalper

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
klavyelere yaptığınız update in ne gibi + sı var klavyenin bozulma riskine değiyor mu yani

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom