Hocam update sıkıntısı olmadan gelen klavyeler var mı yoksa bütün klavyelerde mi bu sorun oluyor? @HeiTheBlacksayfa 290 en üse yazıyor güncelleme işi.
sen hk gamingi indireceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Firmware update yapmanız lazım o zaman, firmware update nasıl yapılır yazıyorum.
Firmware update nasıl yapılır ? (biraz riskli bir işlemdir)
I went into program files x86, went to the Mizar Lab folder, went to the 00F1 folder, went to update, and ran the bootloader application in both the 00F1 and 00F4 folders. Fixed the keyboard for me.
mizar programının dosya konumunun olduğu yere giriyorsun, 00 olarak başlayan klasörlerin içinde updat var onların içinde de tekrar 00 ile başlayan klasörler var, onların her birinde de update dosyası var oradan tek tek kurmayı deniyorsun, ilk olarak arkadaşın dediği üsteki konumdakini kurmayı dene. Eğer klavye ile uyumlu değilse sana "klavye bağlı değil" gibi bir uyarı veriyor, başka klasördeki driverları kurmayı deniyorsun tek tek. bootloader yazan şeye tıklayacaksın ve eğer aygıtı bulursa update yapmaya başlıyor, klavyenin sakın kablosunu çıkarma ve tuşlarına basma update yaparken.
Sorumluluk size ait tamamen size ait yaparken, bozulursa ben sorumluluk kabul etmiyorum
Son düzenleme: