Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
sayfa 290 en üse yazıyor güncelleme işi.
sen hk gamingi indireceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmware update yapmanız lazım o zaman, firmware update nasıl yapılır yazıyorum.

Firmware update nasıl yapılır ? (biraz riskli bir işlemdir)
I went into program files x86, went to the Mizar Lab folder, went to the 00F1 folder, went to update, and ran the bootloader application in both the 00F1 and 00F4 folders. Fixed the keyboard for me.

mizar programının dosya konumunun olduğu yere giriyorsun, 00 olarak başlayan klasörlerin içinde updat var onların içinde de tekrar 00 ile başlayan klasörler var, onların her birinde de update dosyası var oradan tek tek kurmayı deniyorsun, ilk olarak arkadaşın dediği üsteki konumdakini kurmayı dene. Eğer klavye ile uyumlu değilse sana "klavye bağlı değil" gibi bir uyarı veriyor, başka klasördeki driverları kurmayı deniyorsun tek tek. bootloader yazan şeye tıklayacaksın ve eğer aygıtı bulursa update yapmaya başlıyor, klavyenin sakın kablosunu çıkarma ve tuşlarına basma update yaparken.

Sorumluluk size ait tamamen size ait yaparken, bozulursa ben sorumluluk kabul etmiyorum
Hocam update sıkıntısı olmadan gelen klavyeler var mı yoksa bütün klavyelerde mi bu sorun oluyor? @HeiTheBlack

Son düzenleme:

Bkryldzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bekir Yıldız
Arkadaşlar mekanik yellow switchli mizar satan varsa bana yazabilirim?

Silinsin

80+ Silver
Şu 16k dpi mouse gelsin de deneyelim bakalım yazılım konusunu çözersem atarım buraya yakında gelecek gibi var mı bir gelişme kateden?

Robius

80+ Bronze
WhatsApp Image 2022-10-30 at 20.38.07.jpeg

Checkmate

80+ Silver
Hocam update sıkıntısı olmadan gelen klavyeler var mı yoksa bütün klavyelerde mi bu sorun oluyor? @HeiTheBlack
Beyazlarda olmuyor diye biliyorum, ben update yaptım sıkıntısız kullanıyorum bir tek " işareti sıkıntı oluyor cs go, cs 1.6 da onun dışında problem yok, console tuşunu tırnak yerine başka bir şey yaparsam sıkıntı kalmaz.

Silinsin

80+ Silver
Beyazlarda olmuyor diye biliyorum, ben update yaptım sıkıntısız kullanıyorum bir tek " işareti sıkıntı oluyor cs go, cs 1.6 da onun dışında problem yok, console tuşunu tırnak yerine başka bir şey yaparsam sıkıntı kalmaz.
Mekanik olanlar da update gerekmiyor hocam evet

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,616
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss