fn + esc + q deneyin hocam önceBu driver GK61US'lara olmuyor hocam
fn + esc + q deneyin hocam önceBu driver GK61US'lara olmuyor hocam
Klavye hiçbir şekilde bastığın hiçbir şeyi algılamıyor onu da denedim olmadıhttp://cloudmouse.oss-cn-beijing.aliyuncs.com/AppData/41/GK6XPlus Driver6.0.0.59.exe bunu indirip sol üstten bir sıfırlamayı dener misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dakika pardon önce şunu dene
FN + ESC + Q Basılı tut
@federalper
Çok kötü o zaman yav geçmiş olsun hocam bellenime kendiniz yazmanız lazım başka seçenek gelmedi aklımaKlavye hiçbir şekilde bastığın hiçbir şeyi algılamıyor onu da denedim olmadı
hocam 500 yap ikisinide alayımBenimde elimde 2 adet yellow switch mz60 var kutusu açılmamış, 650tlden verebilirim param güvende ile ilgilenen yazabilir
Tekini 500 e verebilirim.hocam 500 yap ikisinide alayım
Kendim yazmam dışında hiçbir çözümü yok çöp oldu klavye durduk yere yaÇok kötü o zaman yav geçmiş olsun hocam bellenime kendiniz yazmanız lazım başka seçenek gelmedi aklıma
Bunu ben de merak ettimklavyelere yaptığınız update in ne gibi + sı var klavyenin bozulma riskine değiyor mu yani
Varsa klavye link atarmısınızklavyeyi ben de gördüm de ben onu da tuş takımı sandım bu fiyata klavye olmaz herhalde dedim meğerse varmış
ben dün 400e kişiye özel ilan gördüm itliğine alasım gelmedi değilBir baktım da sahibinden de 500tlye satanlar varmış, 1-2 aya 650tlye satabilirim muhtemelen ederinin bu olduğunu düşünüyorum
Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.klavyelere yaptığınız update in ne gibi + sı var klavyenin bozulma riskine değiyor mu yani