fn + esc + q deneyin hocam önceBu driver GK61US'lara olmuyor hocam
fn + esc + q deneyin hocam önceBu driver GK61US'lara olmuyor hocam
Klavye hiçbir şekilde bastığın hiçbir şeyi algılamıyor onu da denedim olmadıhttp://cloudmouse.oss-cn-beijing.aliyuncs.com/AppData/41/GK6XPlus Driver6.0.0.59.exe bunu indirip sol üstten bir sıfırlamayı dener misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dakika pardon önce şunu dene
FN + ESC + Q Basılı tut
@federalper
Çok kötü o zaman yav geçmiş olsun hocam bellenime kendiniz yazmanız lazım başka seçenek gelmedi aklımaKlavye hiçbir şekilde bastığın hiçbir şeyi algılamıyor onu da denedim olmadı
hocam 500 yap ikisinide alayımBenimde elimde 2 adet yellow switch mz60 var kutusu açılmamış, 650tlden verebilirim param güvende ile ilgilenen yazabilir
Tekini 500 e verebilirim.hocam 500 yap ikisinide alayım
Kendim yazmam dışında hiçbir çözümü yok çöp oldu klavye durduk yere yaÇok kötü o zaman yav geçmiş olsun hocam bellenime kendiniz yazmanız lazım başka seçenek gelmedi aklıma
Bunu ben de merak ettimklavyelere yaptığınız update in ne gibi + sı var klavyenin bozulma riskine değiyor mu yani
Varsa klavye link atarmısınızklavyeyi ben de gördüm de ben onu da tuş takımı sandımbu fiyata klavye olmaz herhalde dedim meğerse varmış
![]()
ben dün 400e kişiye özel ilan gördüm itliğine alasım gelmedi değilBir baktım da sahibinden de 500tlye satanlar varmış, 1-2 aya 650tlye satabilirim muhtemelen ederinin bu olduğunu düşünüyorum
Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.klavyelere yaptığınız update in ne gibi + sı var klavyenin bozulma riskine değiyor mu yani