❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.
hocam ben güncelleme yapmadım yellow optikte bir sorun olmamıştı ilginç

arkadaşlar makul fiyattan satan var mı hala

Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.
Mizar da bende yaptım

HK GAMİNG KLAVYEYİ YAZILIMINI GÜNCELLEME YAPMAYIN
Mizar klavyeyi güncelledim bir şey olmadı, fakat hk gaming klavyelerde güncelleme dosyasında sıkını varmış, klavye brick oluyormuş. HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEMEYİN. MÜMKÜNSE MİZAR KLAVYELERİ DE GÜNCELLEMEYİN GÜNCELLEMENİN TEK ARTISI FN TUŞU İLE YAPTIĞINIZ KOMBİNASYONLAR ÇALIŞIYOR DİĞERİNDE ESKİ YAZILIMDA ÇALIŞMIYOR.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mizar da bende yaptım
Güncelleme dosyasında sıkıntı var sanırım, mizarda ben de yaptım.

evet cidden fn esc olayında tırnak yapmaması sıkıntı ama klavyenin çöp olma riskine girmeyip idare edicem

Benim klavye yapıyor

İnternette de çözümü yok klavye brick yedi çöp oldu yani sanırım ya
Hocam entegre devrelerden anlayan birisi, elektronikçi vs düzeltemez mi sorununu? En kötü anakart alırsın ama baya gereksiz masraf olur öyle de.

Hayır düzeltemez kaynak kodu açık olsa yine hallederdik de o da yok
Hocam konuya hakim olmadığım için soruyorum. Klavyeye sahip başka birisinden kaynak kodlar şifreli olsa da edinilip diğer cihaza aktarılamaz mı? Veya anakartın kontrolcü birimi lehimle klon ile değişebilir, aliexpress'te falan bulunur herhalde, ya da anakartı kırılan vs başka bir kullanıcıdan ucuza alınıp lehimle diğer anakartta değiştirilemez mi?

HK GAMİNG KLAVYEYİ YAZILIMINI GÜNCELLEME YAPMAYIN
Mizar klavyeyi güncelledim bir şey olmadı, fakat hk gaming klavyelerde güncelleme dosyasında sıkını varmış, klavye brick oluyormuş. HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEMEYİN. MÜMKÜNSE MİZAR KLAVYELERİ DE GÜNCELLEMEYİN GÜNCELLEMENİN TEK ARTISI FN TUŞU İLE YAPTIĞINIZ KOMBİNASYONLAR ÇALIŞIYOR DİĞERİNDE ESKİ YAZILIMDA ÇALIŞMIYOR.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme dosyasında sıkıntı var sanırım, mizarda ben de yaptım.
fn+1 = f1 falan çalışıyor ama di mi güncelleme yapmadan

fn+1 = f1 falan çalışıyor ama di mi güncelleme yapmadan
Çalışıyor sanırım, bazı klavyeler fabrikadan updateli şekilde geliyor, bu arada ben mizar klavyeye yaptım hk gaming klavyeye firmware update yapmadım. Hiç riske girmemek en iyisi üsteki arkadaşın hk gaming klavyesi bozulmuş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,045
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri