Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold
arkadaşlar makul fiyattan satan var mı hala

ChristianSerratos

80+ Silver
Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.
Mizar da bende yaptım

Checkmate

80+ Silver
HK GAMİNG KLAVYEYİ YAZILIMINI GÜNCELLEME YAPMAYIN
Mizar klavyeyi güncelledim bir şey olmadı, fakat hk gaming klavyelerde güncelleme dosyasında sıkını varmış, klavye brick oluyormuş. HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEMEYİN. MÜMKÜNSE MİZAR KLAVYELERİ DE GÜNCELLEMEYİN GÜNCELLEMENİN TEK ARTISI FN TUŞU İLE YAPTIĞINIZ KOMBİNASYONLAR ÇALIŞIYOR DİĞERİNDE ESKİ YAZILIMDA ÇALIŞMIYOR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mizar da bende yaptım
Güncelleme dosyasında sıkıntı var sanırım, mizarda ben de yaptım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.
evet cidden fn esc olayında tırnak yapmaması sıkıntı ama klavyenin çöp olma riskine girmeyip idare edicem

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Benim klavye yapıyor

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
İnternette de çözümü yok klavye brick yedi çöp oldu yani sanırım ya
Hocam entegre devrelerden anlayan birisi, elektronikçi vs düzeltemez mi sorununu? En kötü anakart alırsın ama baya gereksiz masraf olur öyle de.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Hayır düzeltemez kaynak kodu açık olsa yine hallederdik de o da yok
Hocam konuya hakim olmadığım için soruyorum. Klavyeye sahip başka birisinden kaynak kodlar şifreli olsa da edinilip diğer cihaza aktarılamaz mı? Veya anakartın kontrolcü birimi lehimle klon ile değişebilir, aliexpress'te falan bulunur herhalde, ya da anakartı kırılan vs başka bir kullanıcıdan ucuza alınıp lehimle diğer anakartta değiştirilemez mi?

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
HK GAMİNG KLAVYEYİ YAZILIMINI GÜNCELLEME YAPMAYIN
Mizar klavyeyi güncelledim bir şey olmadı, fakat hk gaming klavyelerde güncelleme dosyasında sıkını varmış, klavye brick oluyormuş. HK GAMİNG KLAVYEYİ GÜNCELLEMEYİN. MÜMKÜNSE MİZAR KLAVYELERİ DE GÜNCELLEMEYİN GÜNCELLEMENİN TEK ARTISI FN TUŞU İLE YAPTIĞINIZ KOMBİNASYONLAR ÇALIŞIYOR DİĞERİNDE ESKİ YAZILIMDA ÇALIŞMIYOR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme dosyasında sıkıntı var sanırım, mizarda ben de yaptım.
fn+1 = f1 falan çalışıyor ama di mi güncelleme yapmadan

Checkmate

80+ Silver
fn+1 = f1 falan çalışıyor ama di mi güncelleme yapmadan
Çalışıyor sanırım, bazı klavyeler fabrikadan updateli şekilde geliyor, bu arada ben mizar klavyeye yaptım hk gaming klavyeye firmware update yapmadım. Hiç riske girmemek en iyisi üsteki arkadaşın hk gaming klavyesi bozulmuş.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom