Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Silinsin

80+ Silver
Kullandığın dil çok agresif ve boş bir dil dostum, ben kendim öğretmenim. Senin gibi çocuklar çok okullarda. Hiç polemiğe girmeye gerek yok, engelliyorum seni. Verilen cevapla alakasız cevap yazmaya boş takılmaya devam ediyorsun. Hayatında başarılar...
:D haksız olduğunu görünce böyle yapanlar çok hoşuma gidiyor bir üst yazıda gördüğün üzere adama saçma fikirleri olanı engellediğim ve bana katıldığı için ona destek olduğum görünüyor ama klasik yüzsüzlük bu galiba olmayan bir şeyi söylemek sonrasında ağlamak üniversiteyi bitireli aylar oluyor sadece hayatı tolstoy okuyarak geçmiş biriyle konuşuyorum sanırım üzücü durumlar biraz freud Victor emil ve lao tzu öneririm belki ufkunuz genişler.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ve ayrıca fenerbahçeye destek olabilirsiniz FB yazıp 7878 e gönderin siz de destek olun FALAN SDHFGJDNMHBFGASDJNMFÖ sakin olun

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
:D haksız olduğunu görünce böyle yapanlar çok hoşuma gidiyor bir üst yazıda gördüğün üzere adama saçma fikirleri olanı engellediğim ve bana katıldığı için ona destek olduğum görünüyor ama klasik yüzsüzlük bu galiba olmayan bir şeyi söylemek sonrasında ağlamak üniversiteyi bitireli aylar oluyor sadece hayatı tolstoy okuyarak geçmiş biriyle konuşuyorum sanırım üzücü durumlar biraz freud Victor emil ve lao tzu öneririm belki ufkunuz genişler.
Sun Tzu - Forum Sanatını öneriyorum arkadaşlar, forumlarda bu tarz durumlarda nasıl davranmanız gerektiğini öğretecek bir kitap ufkunuz genişler

Silinsin

80+ Silver
Sun Tzu - Forum Sanatını öneriyorum arkadaşlar, forumlarda bu tarz durumlarda nasıl davranmanız gerektiğini öğretecek bir kitap ufkunuz genişler
Hocam size de Descartes'den Ruhun Tutkularını öneriyorum :D Sun tzu Savaş sanatın da savaşı anlatıyor gibi gelse de yaşam da örnek alabileceğiniz yaşantısal önermeler de içerir devrin komutanı olması ve bu kitabın devrin imparatorunun taktirini alması zaten bunları destekler nitelikte kitabın kabul ettirilme seremonisi zaten başlı başına bir yapıttı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Mesela okuma algın da yok gördüğün üzere hepsini engelledim benle aynı fikirde olan arkadaşa destek verdim üzücü :D ihtiyacı olan fiyatı aşağıya çeker zaten satılır cinsiyetsel bir belirtme sıfır ürün için herhangi bir temizlik belirtisi de içeremez. Mesajından sonra girdiğim polemik nerededir acaba? Yok. Kendimle aynı fikir olan adamla forum kültürü yaptık ama sen gözyaşlarını silmeye gidebilirsin.
Uzatma kardeşim dünyaya kavga etmek için mi geldin ?

Robius

80+ Bronze
Sırf cinsiyeti yüzünden alacak enailer baza alındığını düşünmem rahatsız etti sizi ne rahatsız etti hocam? Ben hiç duymadım erkekten araba erkek oyuncudan klavye diye kadın tüccardan klavye olunca daha mı güvenilir oluyor anlamadım :D yoksa o kadın arkadaş siz misiniz?
He benim, artık kimseyi kandıramayacağım tüm oyunu bozdunuz.

Bayan kelimesinden etkilenen enayileri savunmak çok mu erdemli bir davranış?

Silinsin

80+ Silver
He benim, artık kimseyi kandıramayacağım tüm oyunu bozdunuz.

Bayan kelimesinden etkilenen enayileri savunmak çok mu erdemli bir davranış?
Onları nerede savundum hocam sırf kadın diye satın alacak enailer baz alınarak atıldığını düşündüğüm için rahatsız oldum bir ürünü kadının veya erkeğin satması hiç nir şey değiştirmez.

ovixfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer Erdin
arkadaslar elimde son 1 adet mizar mz60 beyaz klavye kaldı almak ısteyen kacırmasın ıstanbulda elden teslım edebılırım
Not: Erkeğim :D

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
qwertz olarak alsak sıkıntı yaşar mıyız?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
qwertz olarak alsak sıkıntı yaşar mıyız?
Tuşların yerini değiştir bilgisayardan q düzen seç al sana normal klavye.Tek sıkıntı çıkartabilecek esc muhabbeti oda makroyla hallediliyormuş.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
o zaman qwerty olanlara bakmak iyi olacak.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
klavyeler geldi çalışmayan falan oluyor mu kutuyu açayım mı . satmak için aldım da

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom