❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.
Bayandan tofaş aldım videoları 1 milyon işlendiğine göre evet alan olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benimkide gelmedi nerede gözüküyor sizin ki?
Hollanda'da kolay gelsin'e de düşmedi

Hollanda daysa neden kolay gelsine düşsün hocam tr ye geldiği zaman düşüyor ?

Hocam benimkide gelmedi nerede gözüküyor sizin ki?

Hollanda daysa neden kolay gelsine düşsün hocam tr ye geldiği zaman düşüyor ?
Canım kardeşim sorun da bu zaten çoğu kişide 2.hollandaya girişten sonra güncelleme olmuyor amazonda muhtemelen Hollanda'da da değildir ben yazanı söylüyorum.

Canım kardeşim sorun da bu zaten çoğu kişide 2.hollandaya girişten sonra güncelleme olmuyor amazonda muhtemelen Hollanda'da da değildir ben yazanı söylüyorum.
Tr ye girdiği zaman kolay gelsine düşüyor canım kardeşim benim azcık sabredersen gelir hafta içinde

Cinsiyetini belirtme nedeniniz nedir? Kadın diye satın alacak enailer yoktur herhalde burda öyleleri lütfen beni görmezden gele alsın.
Şöyle şeye takılıp neden 1 sayfalık tartışma konusu açıyorsun ? Belirtmesin mi kimin sattığını sanane arkadaş.

Tr ye girdiği zaman kolay gelsine düşüyor canım kardeşim benim azcık sabredersen gelir hafta içinde
Trye geldiği zaman kolay gelsine düşmüyor canım kardeşim kargo şirketine gelince kolay gelsine düşüyor. Mesele sabretmek değil aynı ürünü alan dostlarımızın 2.hollandadan sonra geldiği için yazıyoruz. Sabır falan yazmayın şuraya teşekkürler yine de.

Cinsiyetin belirtilmesine takılma nedeniniz nedir?
Sırf cinsiyeti yüzünden alacak enailer baza alındığını düşünmem rahatsız etti sizi ne rahatsız etti hocam? Ben hiç duymadım erkekten araba erkek oyuncudan klavye diye kadın tüccardan klavye olunca daha mı güvenilir oluyor anlamadım :D yoksa o kadın arkadaş siz misiniz?

Sen de haklısın :D bu arkadaşlar kendini göstersin istemiştim gösterdiler engelledim beyni insanı kriterlerle çalışan insanlarla muhattap olmayı tercih ederim.

Sırf cinsiyeti yüzünden alacak enailer baza alındığını düşünmem rahatsız etti sizi ne rahatsız etti hocam? Ben hiç duymadım erkekten araba erkek oyuncudan klavye diye kadın tüccardan klavye olunca daha mı güvenilir oluyor anlamadım :D yoksa o kadın arkadaş siz misiniz?

Sen de haklısın :D bu arkadaşlar kendini göstersin istemiştim gösterdiler engelledim beyni insanı kriterlerle çalışan insanlarla muhattap olmayı tercih ederim.
Güvenli bir platformdan satıyor, profilinde bir ton çanta ayakkabı vs var. Gereksiz soruların önünü kesmek belirtme nedenim dostum. Her samanın altında su olmak zorunda değil paraya ihtiyacı var bende paylaştım.
Nedenini bana sordun ben sana cevabını verdim. Başkalarıyla polemiğe girip konuyu uzatma dostum. Sana verilen yanıtın tatmin edici bir yanıt olduğunu düşünüyorum.

Nedenini bana sordun ben sana cevabını verdim. Başkalarıyla polemiğe girip konuyu uzatma dostum. Sana verilen yanıtın tatmin edici bir yanıt olduğunu düşünüyorum.
Mesela okuma algın da yok gördüğün üzere hepsini engelledim benle aynı fikirde olan arkadaşa destek verdim üzücü :D ihtiyacı olan fiyatı aşağıya çeker zaten satılır cinsiyetsel bir belirtme sıfır ürün için herhangi bir temizlik belirtisi de içeremez. Mesajından sonra girdiğim polemik nerededir acaba? Yok. Kendimle aynı fikir olan adamla forum kültürü yaptık ama sen gözyaşlarını silmeye gidebilirsin.

Mesela okuma algın da yok gördüğün üzere hepsini engelledim benle aynı fikirde olan arkadaşa destek verdim üzücü :D ihtiyacı olan fiyatı aşağıya çeker zaten satılır cinsiyetsel bir belirtme sıfır ürün için herhangi bir temizlik belirtisi de içeremez.
Kullandığın dil çok agresif ve boş bir dil dostum, ben kendim öğretmenim. Senin gibi çocuklar çok okullarda. Hiç polemiğe girmeye gerek yok, engelliyorum seni. Verilen cevapla alakasız cevap yazmaya boş takılmaya devam ediyorsun. Hayatında başarılar...

1667042867799.png
Varış zamanı doğru mu oluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,348
Üyeler
186,324
Son üye