SadeceSeyf
80+ Gold
Kaça aldın kral ?Evet sahibinden birinden aldım.
Kaça aldın kral ?Evet sahibinden birinden aldım.
250₺Kaça aldın kral ?
Kendinden böyle yani onu öğrenmek amacımHayır isteyen takıyor isteyen takmıyor fabrikasyon değil o yapışkanlara gelirsek bende öyle belirgin bir yapışkan yok çok kafaya takılacak bir şey değil
Kendinden öyle değil yanında aparat olarak geliyor isteyen takıyor dedim ya hocam250₺
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendinden böyle yani onu öğrenmek amacım
Anladım, bu sonradan takılmış yani o aparatların kendi yapışkanı var mı biz mi yapıştırıyoruzKendinden öyle değil yanında aparat olarak geliyor isteyen takıyor dedim ya hocam
bant gibi bir şey onlar öyle düşün kendi yapışkanı var çıkardığın zaman da sorun olmazAnladım, bu sonradan takılmış yani o aparatların kendi yapışkanı var mı biz mi yapıştırıyoruz
Anladım hocamKendinden öyle değil yanında aparat olarak geliyor isteyen takıyor dedim ya hocam
Bu dosyayı kendiniz mi oluşturdunuz? Sadece esc için değil yaptığım başka ayarların da sabit kalmasını istiyorum , böyle bir şey yapabiliyor muyuz acaba?https://s7.dosya.tc/server25/mw4qbh/ESCduzeltme.rhc.html
Escyi düzeltmek isteyen arkadaşlar bu ayar dosyasını kullanabilir, mizar programını silseniz de bilgisayarı kapatsanız da çalışmaya devam ediyor. Mizar mz60 almanca versiyonunda çalışıyor diğerlerinde çalışır mı bilmem. Mizar software indirin oradan sol altta profile yazısının yanında 3 nokta var ona basın, inport profile diyin.
inport profileden verdiğim dosyayı seçin, ardından sağ kısımdan save tuşuna basın.
Yaparken sorumluluk tamamen size aittir. Ben sorumluluk kabul etmiyorum.
o ne biçim grip tape yapıştırmak knk sök düzgün tak onu şöyle olması lazımArkadaşlar mira m olan model yandaki plastik bu şekilde görünüyor sizin de öyle mi?
klavyeyi karanlıkta çekseydin keşke Hngı klavye bu arada
Tamam hocam söküp tekrar takarım yapışkanı gider mi ki sökünceo ne biçim grip tape yapıştırmak knk sök düzgün tak onu şöyle olması lazımAlıntıyı görüntüle
gidebilir ama yeni yapıştırıldıysa sorun olmazTamam hocam söküp tekrar takarım yapışkanı gider mi ki sökünce