Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Hocam dur bu konudan ne kavgalar çıktı 😂
500 TL üstüne satabilirsin ancak normalde bu ayarda bir klavye 1000 liralara da çıkar, bazı arkadaşlar bu ve bazı başka sebeplerden 500-600 gibi fiyatlara satacaklarına yedekte tutmayı tercih edeceklerini söylüyorlar. Netice olarak 500 TL direkt gider, altına inmeni tavsiye etmem. Ne kadar yukarı çıkmak istediğin sana kalmış.
Yok zaten şimdi satmak gibi bir niyetim yok ama ileride belki sistemi komple satabilirim o yüzden sordum.

Checkmate

80+ Silver
https://s7.dosya.tc/server25/mw4qbh/ESCduzeltme.rhc.html
Escyi düzeltmek isteyen arkadaşlar bu ayar dosyasını kullanabilir, mizar programını silseniz de bilgisayarı kapatsanız da çalışmaya devam ediyor. Mizar mz60 almanca versiyonunda çalışıyor diğerlerinde çalışır mı bilmem. Mizar software indirin oradan sol altta profile yazısının yanında 3 nokta var ona basın, inport profile diyin.

inport profileden verdiğim dosyayı seçin, ardından sağ kısımdan save tuşuna basın.
Yaparken sorumluluk tamamen size aittir. Ben sorumluluk kabul etmiyorum.

Son düzenleme:

NightRose

80+ Bronze
Arkadaşlar mira m olan model yandaki plastik bu şekilde görünüyor sizin de öyle mi?

Ekler

• 05764FEC-E678-4721-9A1A-48868DF4415F.jpeg
    05764FEC-E678-4721-9A1A-48868DF4415F.jpeg
    113.6 KB · Hit: 98

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Arkadaşlar klavye ve farem elime ulaştı. Klavye mz 60 optik sarı switch, klavyede sert basımlarda bi çınlama sesi geliyor, klavyenin arka panelini tıklatınca da ses geliyor. Bundan önce gelen beyaz/sarı olan klavyede böyle bir sorun yoktu. Bu ses bahsedilen yay sesi midir yoksa başka bir ses mi, nasıl çözebilirim?
@federalper

federalper

80+ Silver
Arkadaşlar klavye ve farem elime ulaştı. Klavye mz 60 optik sarı switch, klavyede sert basımlarda bi çınlama sesi geliyor, klavyenin arka panelini tıklatınca da ses geliyor. Bundan önce gelen beyaz/sarı olan klavyede böyle bir sorun yoktu. Bu ses bahsedilen yay sesi midir yoksa başka bir ses mi, nasıl çözebilirim?
@federalper
Yay sesi hocam mecbur ya switch değiştireceksin ya da lube
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sahibinden birinden aldım.
Grip tape o istersen çıkart istersen kalsın mousu daha iyi kavramana yarar

NightRose

80+ Bronze
Yay sesi hocam mecbur ya switch değiştireceksin ya da lube
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grip tape o istersen çıkart istersen kalsın mousu daha iyi kavramana yarar
Yok yapışkanlar belli oluyor kenardan fabrikasyon mu böyle size gelenler de

Status