federalper
80+ Silver
satılalı çok oldu hocamduruyorsa alabilirim
satılalı çok oldu hocamduruyorsa alabilirim
Kötü olmuş yav millet sanırım başkasından almaya güvenemiyor halbuki kapalı kutu ürün fason mu bastırcazsatılalı çok oldu hocam
Ben vermem almak isteyen olursa 250'den satarım talep meselesi250 pahalı HyperX keycapleri 200 e satamadım sıfır olarak
yok almayan çok var 5li 10lu alan baya adam var diğerleri iş güç kaçırdı onlardan almaya çalışıyorlar işte ne kadar cuza koparabilirlerse biz aldık da gelmedi zaten daha var.herkes klavye aldı galıba daha kımse yazmıyor
Tuşlar kırılıyor dediler diye almadım yoksa görmüştüm dedurgod'lar kaçırıp almak isteyen varsa sarı sitede 2 ilan var 400tl bir bakın
durgod en pahalılarıydı 250tlydi zaten 400e satmak nedir la 150tl için mi uğraşıldı o kadardurgod'lar kaçırıp almak isteyen varsa sarı sitede 2 ilan var 400tl bir bakın
Alıcıya yarar biriside 1400'e mi ne koymuş dolar bazında bakacak olursak 400 TL bedava alacak varsa düşünmesindurgod en pahalılarıydı 250tlydi zaten 400e satmak nedir la 150tl için mi uğraşıldı o kadar
en azından beyaz ışık olsaydı alırdım genelde akşamları oturuyorumdurgod en pahalılarıydı 250tlydi zaten 400e satmak nedir la 150tl için mi uğraşıldı o kadar
evet o saçma olmuş arka aydınlatması bile yoken azından beyaz ışık olsaydı alırdım genelde akşamları oturuyorum