Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Keycap alan yok mu? Gidip 250tl diyeceksiniz cevap vermeyin lütfen :D

SadeceSeyf

80+ Gold

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Gece çok kişiydik yav :D hep beraber gördük bir arkadaş sağolsun şu klavyeyi aldım dedi ordan yürüdü konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak bu arkadaş sayesinde farkettik :D sağolun hocam :D
Bu hocam yazana kadar ben onları da keycaps sanıyordum, 150 TL ye mekanik klavye olacağını düşünmemiştim :D bu arkadaş olmasa da linkten girenler klavyeleri farkederdi ama eline sağlık tabi :D ben uykudan ve indirim heyecanından farkedemezdim orası ayrı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdoğan
Alıntıyı görüntüle

Klavyeler gayet güzel pembe olan brown switch beyaz olan yellow, pembe klavye daha iyi bence, yellow swtich linear oldugu icin hissiyatini beğenmedim ama hizi cok guzeldi, yine de low switch g915 den sonra, pek kullanılabilir degil ellerim rahatsiz oldu 😀 mouse g pro wireless a gore biraz daha hafif ama 16k dpi olan model olmasina rağmen sensöru hero sensör karşısında pek iyi değil 😀 bir gereksiz para harcama maceramin daha sonuna geldim, umarim herkesin urunu sag salim eline ulaştır, iyi forumlar 😀

Yani çok büyük farklar yok, hatta mekanik swtichler uzun ömürlülük konusunda daha iyi olabilir gibi geliyor bana, swtich arızalandığında söküp değiştirirsin, ama optik swtichde anakartta lazer var o kısım arızalanırsa anakartın tamir görmesi veya değişmesi gerekiyor.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Klavyeler güzel duruyor , keşke beyaz alma şansım olsaydı benim. Pembe son anda alabildim güzel durmuyor açıkcası . G pro varken , sirius-m almanız tuhaf olmuş ahahah Attan inip eşeğe binmek hissiyatı vermiştir mouse sensörü :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Klavyeler gayet güzel pembe olan brown switch beyaz olan yellow, pembe klavye daha iyi bence, yellow swtich linear oldugu icin hissiyatini beğenmedim ama hizi cok guzeldi, yine de low switch g915 den sonra, pek kullanılabilir degil ellerim rahatsiz oldu 😀 mouse g pro wireless a gore biraz daha hafif ama 16k dpi olan model olmasina rağmen sensöru hero sensör karşısında pek iyi değil 😀 bir gereksiz para harcama maceramin daha sonuna geldim, umarim herkesin urunu sag salim eline ulaştır, iyi forumlar 😀

Yani çok büyük farklar yok, hatta mekanik swtichler uzun ömürlülük konusunda daha iyi olabilir gibi geliyor bana, swtich arızalandığında söküp değiştirirsin, ama optik swtichde anakartta lazer var o kısım arızalanırsa anakartın tamir görmesi veya değişmesi gerekiyor.
Ya fareler bi kalitesiz duruyor sırf sensörü için aldım :D

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga

SadeceSeyf

80+ Gold

Checkmate

80+ Silver
Bazı yorumlar öyle. Genel manada problem yok. Ayrıyetten arkadaşın yazdığı durum 8-9 ay sonra falan oluyormuş sanırım

Sahte malzemeleri bize itelediler sanırım :D
Sahtesi yok, 3389 olan kronik sıkıntılı sirius m modelleri de sıkıntılı. Mira m ve mira s de sıkıntı yok.

sirius m almıştım iade edeceğim, mira m ve mira s var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom