DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 605
Arkadaşlar hediye gelen ürünleri kilosuna göre mi bakıyolar? Ne kadar gümrük çıkabilir 3230gram bi ürüne ?
Faturaya bakıyorArkadaşlar hediye gelen ürünleri kilosuna göre mi bakıyolar? Ne kadar gümrük çıkabilir 3230gram bi ürüne ?
fatura yokFaturaya bakıyor
bizim memurlar genellikle hoşgeldin merasimi olarak açıp bakarlar ama max 60-70 geleceğini sanıyorum üstü gelmezArkadaşlar hediye gelen ürünleri kilosuna göre mi bakıyolar? Ne kadar gümrük çıkabilir 3230gram bi ürüne ?
Hocam satıcı ürünü gönderirken ürüne fiyat biçip üstüne yazıyor?fatura yok
Arkadaşlar hediye gelen ürünleri kilosuna göre mi bakıyolar? Ne kadar gümrük çıkabilir 3230gram bi ürüne ?
forum.donanimarsivi.com
Corona var bakamıyor .dbizim memurlar genellikle hoşgeldin merasimi olarak açıp bakarlar ama max 60-70 geleceğini sanıyorum üstü gelmez
ekran kartı işlemci anakart ve ramler bu kadar düşük bir miktara gelir mi ?bizim memurlar genellikle hoşgeldin merasimi olarak açıp bakarlar ama max 60-70 geleceğini sanıyorum üstü gelmez
Lütfen bakamasın ya vallaCorona var bakamıyor .d
BakıyorlarCorona var bakamıyor .d
Ama hediye yerini göremedimRehber - Gümrük Vergisi Hesaplama
Yurt dışından ürün aldığımızda gümrük vergisi öderiz. Gümrük vergisi ürünü teslim edecek olan PTT görevlisine ödenir. Yurt dışından ürün aldığımızda 3 veya 4 tür vergi ödememiz lazımdır. Bunlar sırasıyla; Gümrük vergisi ÖTV (Özel tüketim vergisi) (her üründe değil) Gümrüğe sunma ücreti Damga...forum.donanimarsivi.com
satıcı faturaya kaç dolar yazmış sorunekran kartı işlemci anakart ve ramler bu kadar düşük bir miktara gelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lütfen bakamasın ya valla
Hmm o zaman onlar varsa değişebilirekran kartı işlemci anakart ve ramler bu kadar düşük bir miktara gelir mi ?
Ya şimdi bu dediğim parçalar ne kadar olabilir ? adam kafasına göre mi vurur vergileri ?Bakıyorlargeçen sipariş verdim baktım mor bant aha dedim açmışlar :d