- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Hayda benimkilere bakmamışlarBakıyorlargeçen sipariş verdim baktım mor bant aha dedim açmışlar :d
Hayda benimkilere bakmamışlarBakıyorlargeçen sipariş verdim baktım mor bant aha dedim açmışlar :d
Ya satıcı yok ki bi abim var o yurtdışından bana hediye verdi.satıcı faturaya kaç dolar yazmış sorun
Baya şanşlısın ya ben aradım ürün oturduğunuz lokasyonda olan gümrük yerine gidicek dedilerHayda benimkilere bakmamışlar![]()
Hediye ürün yani üstüne bir şey yazılmamışSatıcı faturaya az yazarsa çok ucuza gelir.
Ozaman vergi geleceğini hiç sanmıyorum .dYa satıcı yok ki bi abim var o yurtdışından bana hediye verdi.
Satıcı yok kendisi abim.Yurtdışında yaşıyor hediye olarak gönderdiSatıcı faturaya az yazarsa çok ucuza gelir.
Vallaha hocam ne desem bilemedimBaya şanşlısın ya ben aradım ürün oturduğunuz lokasyonda olan gümrük yerine gidicek dediler
Ya şimdi aradım da dediler vergi olduğunuz lokasyondaki yerde hesaplanıcak dedilerOzaman vergi geleceğini hiç sanmıyorum .d
Sıkıntı olmaz vergide almazlarSatıcı yok kendisi abim.Yurtdışında yaşıyor hediye olarak gönderdi
Hmm hangi firma?Ya şimdi aradım da dediler vergi olduğunuz lokasyondaki yerde hesaplanıcak dediler
ptt kargoSıkıntı olmaz vergide almazlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hmm hangi firma?
başakşehirde bir yerleri varmış uluslararası orayı aradım da sordum.Torbaya alındı yazıyordu bi anda korktum aradım böyle dediler"Ürünler bulunduğunuz lokasyondaki gümrük merkezine gönderilip orada değerlendirilecek"dedilerSıkıntı olmaz vergide almazlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hmm hangi firma?
alacağınız yere gidip bu ürünlerini abimin göndersiğini hatta abiniz arayıp konuşturun derimptt kargo
Öyle vergi az gelebilir mi ya da hiç gelmez mi ?alacağınız yere gidip bu ürünlerini abimin göndersiğini hatta abiniz arayıp konuşturun derim