Gümrük Vergisi

SDKN

80+
Reaksiyon skoru
8
Aliexpress den aynı ürünün 4 farklı renginden alıcam her biri için ayrı vergi mi çıkar tek vergi mi öderim

Hocam şu an Aliexpress'ten ürün almak mantıksız en az 2 ay sonra gelir ve alacağınız ürüne bağlı vergisi de artar. Ne alacaksınız?

Hocam şu an Aliexpress'ten ürün almak mantıksız en az 2 ay sonra gelir ve alacağınız ürüne bağlı vergisi de artar. Ne alacaksınız?
Xiaomi Amazfit Gts saatim için kordon alacaktım kendi kordonu gerçekten kalitesiz Türkiye de ki kordonlar da gereksiz pahalı yeni kullanıcı indirimiyle 0.24₺ yapıyor yani gelmese bile sıkıntı olmaz

Xiaomi Amazfit Gts saatim için kordon alacaktım kendi kordonu gerçekten kalitesiz Türkiye de ki kordonlar da gereksiz pahalı yeni kullanıcı indirimiyle 0.24₺ yapıyor yani gelmese bile sıkıntı olmaz
O zaman pek bir vergi kesilmez kesilse de büyük olmaz ama şu an Aliexpress alışverişi çok yavaş, satıcılar Çin dışı siparişleri ikinci plana atıyor.

Ürün gelmeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,085
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri