Sorduğum zaman insanlar ya hiç kullanmadığı şeyler hakkında yorum yapıyo ya da diğer modellerle kıyaslamadığı, ilk aldığı şeyi en iyisi sanarak yorum yapıyo burda. Ayrıca yazılım olmadan tam performans vermeyen herhangi bir oyuncu kulaklığı almam daha. Razerin yazılımı da en az steel seriesinki kadar berbat
Sorduğum zaman insanlar ya hiç kullanmadığı şeyler hakkında yorum yapıyo ya da diğer modellerle kıyaslamadığı, ilk aldığı şeyi en iyisi sanarak yorum yapıyo burda. Ayrıca yazılım olmadan tam performans vermeyen herhangi bir oyuncu kulaklığı almam daha. Razerin yazılımı da en az steel seriesinki kadar berbat
Anladım gördüğüm incelemelerde eksileri olarak fiyatına göre mikrofon pek iyi değil fakat idare eder diyorlar birde dediğiniz gibi yazılımından memnun değiller
Anladım gördüğüm incelemelerde eksileri olarak fiyatına göre mikrofon pek iyi değil fakat idare eder diyorlar birde dediğiniz gibi yazılımından memnun değiller
kablosuz kulaklıkların hiçbirinin mikrofonu iyi değil. nova pro 12 13 k ya satılıyo ama mikrofonu 4 sene önce 120 liraya aldığım rampage kulaklıktan kötü. aynı şekilde ss kulaklıkların yazılımsız ses performansı da 120 liralık rampage kulaklıktan farksız
Mesaj otomatik birleştirildi:
g733 ü kullanıyorum şu an çok hafif ve aşırı rahat sesi de henüz driver yüklememe rağmen arctis 7 den iyi geldi bana. ses seviyesi düşük vs. diye yorumlar okumuştum ancak gayet iyi şu an
En ucuz SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
konuya güncelleme olsun diye yazıyorum:
arkadaşlar arctis 7'yi iade edip g733 aldım ve bu kararımdan dolayı şu an aşırı memnunum.
Arctis 7 çok rahat bi kulaklıktı ancak mikrofonu çok kötüydü ve oyunlardaki ses performansını hiç beğenmemiştim. Müzik için fena değil. Ayrıca yazılımı berbat ve amacı oyun oynatmak olan bi kulaklığın neden yazılıma ihtiyaç duyduğuna da hala anlam veremedim. Sonuçta profesyonel müzik-stüdyo kulaklığı almıyoruz biz nerden bilelim en iyi ses hangi ayarda alınır?! Kulaklığı takacaksın çalışacak hepsi bu. Kulaklığın mikrofonu yüzünden dc de arkadaşlar benimle oyun oynamaz olmuştu. Eğer Steel series sonar uygulamasını kullanmazsanız 4-5 bin liraya satılan bu kulaklık 500 liralık kulaklıklardan farksız hale geliyor zaten. Her neyse kulaklığı aldıktan 2 3 gün sonra sol hoparlör ölünce trendyola iade ettim ve iademi kabul ettiler. Böylece param çöpe gitmemiş oldu.
G733 e gelecek olursak
Kulaklık driver kurmadan da arctis 7 ye kıyasla bi 5 10 kat daha iyi ses veriyor. Mikrofonu da kablosuz bi kulaklık için bence yeterli. Yazılımı da zaten çok basit herhangi bir ayar yapmaya gerek yok. 7.1 i açtığımız zaman müzik dinlerken gerçekten fark yaratıyor (arctis 7 de fena değildi) Ancak 7.1 açıkken oyunlarda ve normal videolarda ses biraz boğuk geliyor o yüzden oyun için surround modda kullanmak daha iyi. Konfor olarak da ben gayet rahat ettim hafif bi kulaklık ancak kafanız büyükse pek size göre değil. Forumlarda g733 ün ses seviyesinin düşük olduğundan şikayet edilmiş. evet arctis 7 ye göre düşük ama yine de gayet yeterli. Kulaklıkla ilgili en beğenmediğim şey mikrofonun katlanabilir olmaması. Bir de kumaş değil de deri pad olsaymış daha iyi olurmuş kumaş padlerin ses yalıtımı kötü oluyo.