2Pac
80+
- Reaksiyon skoru
- 211
Arkadaşlar merhaba Forumdan da birkaç kişinin bildiği üzere bios güncellemesi yaparken laptopum kapandı ve açılamaz hâle geldi. Bende evde yapabileceğim bir şey olmadığından laptopu tamirciye götürdüm. Aradan 15-20 gün geçti aramasam ne arayan var ne soran... Geçen gün aradım abi benim şöyle şöyle laptop vardı falan neyse adam laptopun nerde olduğunu bile bilmiyor. Telefonu kapattı aradan 1-2 saat geçtikten sonra aradı ve "Kardeşim senin laptopu buldum daha incelenmemiş" dedi. Neyse ertesi gün oldu aradı yapıldığını söyledi ve 200TL tuttuğunu belirtti ardından bende laptopu almaya gittim.(Bu arada yapılmadan önce arayıp sorununuz şu ve fiyat bu kadar demesi lazımdı kendisi bunu belirtmişti)
Laptopu alırken içimde bir kuşku vardı ve "acaba test edebilir miyim?" diye sordum. Çalışan da edebilirsin falan dedi ama laptopun bataryası bitik ve lobi'de priz yok o yüzden deneyemedim ve eve geldim. Laptop freedos durumda olduğundan Windows yüklemem gerekiyor ancak açtığımdan yaklaşık 15 sn sonra fanlar performans moduna geçiyor ve 30 sn sonrasında kapanıyor. Neyse evde elimden geldiğince uğraştım ve yapamadım. Bugün geri götürdüm ve adam bana " QarDesiM SeniN HDD bOzuK ya" dedi. Laptopu orada bırakıp tekrardan eve döndüm. Arkadaşlar benim önerim PC'nizi tamirciye falan götürmeyin, çevrenizdekilerin de götürmesine müsade etmeyin! (Gelişme olursa buraya yazacağım.)
Laptopu alırken içimde bir kuşku vardı ve "acaba test edebilir miyim?" diye sordum. Çalışan da edebilirsin falan dedi ama laptopun bataryası bitik ve lobi'de priz yok o yüzden deneyemedim ve eve geldim. Laptop freedos durumda olduğundan Windows yüklemem gerekiyor ancak açtığımdan yaklaşık 15 sn sonra fanlar performans moduna geçiyor ve 30 sn sonrasında kapanıyor. Neyse evde elimden geldiğince uğraştım ve yapamadım. Bugün geri götürdüm ve adam bana " QarDesiM SeniN HDD bOzuK ya" dedi. Laptopu orada bırakıp tekrardan eve döndüm. Arkadaşlar benim önerim PC'nizi tamirciye falan götürmeyin, çevrenizdekilerin de götürmesine müsade etmeyin! (Gelişme olursa buraya yazacağım.)
Son düzenleme: