[GÜNCEL]Bilgisayar tamircisiyle imtihan

Bilgisayar tamircilerine güveniyor musunuz?

• Evet

Oylar: 6 6.5%
  • Hayır

Oylar: 86 93.5%

• Oy kullanan toplam üye
    92

2Pac

80+
Reaksiyon skoru
211
Arkadaşlar merhaba Forumdan da birkaç kişinin bildiği üzere bios güncellemesi yaparken laptopum kapandı ve açılamaz hâle geldi. Bende evde yapabileceğim bir şey olmadığından laptopu tamirciye götürdüm. Aradan 15-20 gün geçti aramasam ne arayan var ne soran... Geçen gün aradım abi benim şöyle şöyle laptop vardı falan neyse adam laptopun nerde olduğunu bile bilmiyor. Telefonu kapattı aradan 1-2 saat geçtikten sonra aradı ve "Kardeşim senin laptopu buldum daha incelenmemiş" dedi. Neyse ertesi gün oldu aradı yapıldığını söyledi ve 200TL tuttuğunu belirtti ardından bende laptopu almaya gittim.(Bu arada yapılmadan önce arayıp sorununuz şu ve fiyat bu kadar demesi lazımdı kendisi bunu belirtmişti)
Laptopu alırken içimde bir kuşku vardı ve "acaba test edebilir miyim?" diye sordum. Çalışan da edebilirsin falan dedi ama laptopun bataryası bitik ve lobi'de priz yok o yüzden deneyemedim ve eve geldim. Laptop freedos durumda olduğundan Windows yüklemem gerekiyor ancak açtığımdan yaklaşık 15 sn sonra fanlar performans moduna geçiyor ve 30 sn sonrasında kapanıyor. Neyse evde elimden geldiğince uğraştım ve yapamadım. Bugün geri götürdüm ve adam bana " QarDesiM SeniN HDD bOzuK ya" dedi. Laptopu orada bırakıp tekrardan eve döndüm. Arkadaşlar benim önerim PC'nizi tamirciye falan götürmeyin, çevrenizdekilerin de götürmesine müsade etmeyin! (Gelişme olursa buraya yazacağım.)

Son düzenleme:
Hocam güvenmediğin yerlere götürmemek lazım aynısı benim de başıma geldi 4 5 sene önce benim harddiski alıp dandik bir harddisk takmışlardı :(

Arkadaşlar merhaba Forumdan da birkaç kişinin bildiği üzere bios güncellemesi yaparken laptopum kapandı ve açılamaz hâle geldi. Bende evde yapabileceğim bir şey olmadığından laptopu tamirciye götürdüm. Aradan 15-20 gün geçti aramasam ne arayan var ne soran... Geçen gün aradım abi venim şöyle söyle laptop vardı falan neyse adam laptopun nerde olduğunu bile bilmiyor. Telefonu kapattı aradan 1-2 saat geçtikten sonra aradı ve "Kardeşim senin laptopu buldum daha incelenmemiş" dedi. Neyse ertesi gün oldu aradı yapıldığını söyledi ve 200TL tuttuğunu belirtti ardından bende laptopu almaya gittim.(Bu arada yapılmadan önce arayıp sorununuz şu ve fiyat bu kadar demesi lazımdı kendisi bunu belirtmişti)
Laptopu alırken içimde bir kuşku vardı ve "acaba test edebilir miyim?" diye sordum. Çalışan da edebilirsin falan dedi ama laptopun bataryası bitik ve lobi'de priz yok o yüzden deneyemedim ve eve geldim. Laptop freedos durumda olduğundan Windows yüklemem gerekiyor ancak açtığımdan yaklaşık 15 sn sonra fanlar performans moduna geçiyor ve 30 sn sonrasında kapanıyor. Neyse evde elimden geldiğince uğraştım ve yapamadım. Bugün geri götürdüm ve adam bana " QarDesiM SeniN HDD bOzuK ya" dedi. Laptopu irada bırakıp tekrardan eve döndüm. Arkadaşlar benim önerim PC'nizi tamirciye falan götürmeyin, çevrenizdekilerin de götürmesine müsade etmeyin!
Laptopunuzun markasının teknik servisine ulaşsaydınız keşke . Garanti dışı olsa bile aldıkları ücretin karşılığını veriyorlar en azından

Arkadaşlar merhaba Forumdan da birkaç kişinin bildiği üzere bios güncellemesi yaparken laptopum kapandı ve açılamaz hâle geldi. Bende evde yapabileceğim bir şey olmadığından laptopu tamirciye götürdüm. Aradan 15-20 gün geçti aramasam ne arayan var ne soran... Geçen gün aradım abi venim şöyle söyle laptop vardı falan neyse adam laptopun nerde olduğunu bile bilmiyor. Telefonu kapattı aradan 1-2 saat geçtikten sonra aradı ve "Kardeşim senin laptopu buldum daha incelenmemiş" dedi. Neyse ertesi gün oldu aradı yapıldığını söyledi ve 200TL tuttuğunu belirtti ardından bende laptopu almaya gittim.(Bu arada yapılmadan önce arayıp sorununuz şu ve fiyat bu kadar demesi lazımdı kendisi bunu belirtmişti)
Laptopu alırken içimde bir kuşku vardı ve "acaba test edebilir miyim?" diye sordum. Çalışan da edebilirsin falan dedi ama laptopun bataryası bitik ve lobi'de priz yok o yüzden deneyemedim ve eve geldim. Laptop freedos durumda olduğundan Windows yüklemem gerekiyor ancak açtığımdan yaklaşık 15 sn sonra fanlar performans moduna geçiyor ve 30 sn sonrasında kapanıyor. Neyse evde elimden geldiğince uğraştım ve yapamadım. Bugün geri götürdüm ve adam bana " QarDesiM SeniN HDD bOzuK ya" dedi. Laptopu irada bırakıp tekrardan eve döndüm. Arkadaşlar benim önerim PC'nizi tamirciye falan götürmeyin, çevrenizdekilerin de götürmesine müsade etmeyin!
4 sene önce bi kere götürmüştüm işlemcim değismişti tabii ki geri aldım ondan sonra herşeyi arastırdım internetten herşeyi kendim yaptım.

Laptopunuzun markasının teknik servisine ulaşsaydınız keşke . Garanti dışı olsa bile aldıkları ücretin karşılığını veriyorlar en azından
Hocam laptop eskiydi ben de fazla fiyat derler zaten değmez diye düşündüm şimdi hem paradan hem laptoptan oldum :/

İşini cidden iyi yapanlarda oluyor benim hdd taktırmak için götürdüğüm adam hiçbişey olmadı artık fazla dolandırıcılar çıkmıyor

laptopu tamire verdim arka kapakta sadece 2 tane vida kaldı
Laptopu alınca arkasını açtım HDD'de ve HDD altında vida yoktu
Post automatically merged:

Hocam güvenmediğin yerlere götürmemek lazım aynısı benim de başıma geldi 4 5 sene önce benim harddiski alıp dandik bir harddisk takmışlardı :(
Hocam bi arkadaş önermişti bende araştırdım Google'den falan puan 5 üzerinden 4.9'du dedim herhalde sağlam bir yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,005
Üyeler
191,025
Son üye
Selam4677
Geri