GÜNCEL BİLGİSYARIMI NASIL CS İÇİN İYİ BİR BİLGİSYARA ÇEVİREBİLİRİM

Reaksiyon skoru
6
ekran kartım:GTX 1070 :kedi:
-----------------------------------------------------------------
:blobdance: hangi parçaları yükseltmem lazım cs için yüksek fps almak istiyorum ya da s.et bundan adam olmaz bu bilgisyardan mı diyorsunuz lütfen yardım edin fikirlerinizi önemsiyorum...

555.webp

hocam cs için 200 fps üzerinde istiyorum 165 hz monitörüm var onun için yüksek fpsler istiyorum yani bana ne kadar maal olur ortalama sizce bi 7-8 bin tl bulursa sorun olmaz

:blobdance: hangi parçaları yükseltmem lazım cs için yüksek fps almak istiyorum ya da s.et bundan adam olmaz bu bilgisyardan mı diyorsunuz lütfen yardım edin fikirlerinizi önemsiyorum...

Alıntıyı görüntüle
İşlemci değiştir ve haliyle anakart da

ne önerirsiniz cs oynuyorum genelde o oyundan başak oyun oynamıyorum öyle söyliyim anakartla işlemci ne almam lazım sizce

7-8 BİN TL KADAR ÇIAKBİLİRİM
Şuan bütçeniz yetmezse 1 tane alırsanız yeterli hocam ilerde dual channel geçiş yaparsanız daha iyi olur hem 32 GB raminiz olur
https://pckolik.com.tr/urun/BX8071512400F?ref=akakce&v=1.40.9 işlemci olarakta i5 12400f tercih edebilirsiniz r5 5600i tokatlıyor
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...h610-soket-1700-ddr5-5600mhz-m-2-anakart.html Anakart ise ortalama bir anakart DDR5 geçmek hem şimdi için hemde geleceğe dönük yatırım olur DDR4ün ömrü az kaldı elinizdeki ram anakart ve işlemciyi de elinizden çıkarırsınız hemde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerleyen dönemde de ekran kartınızı güncel bir şeye yükseltirseniz tam canavar olur.

5600x üstüne b450m anakart işini görür bence
CSDE KAÇ FPS VERİR BUNLAR USTAM ELİMDEKİ ANAKARTLA İŞLEMCİYİ DE OKUTAYIM FİYATTAN DÜŞEYİM SİZCE BU 2 SİNİ 2. EL UYGUNAMI DÜŞÜREYİM YOKSA SIFIR MI ALMAM DAHA SAĞLIKLI OLUR HİÇ BAKMADIM PİYASAYA BAZEN SIFIRLA 2. EL ARASINDA FARK OLMUYOR O YÜZDEN DİREKT SORDU MAMA

Şuan bütçeniz yetmezse 1 tane alırsanız yeterli hocam ilerde dual channel geçiş yaparsanız daha iyi olur hem 32 GB raminiz olur
https://pckolik.com.tr/urun/BX8071512400F?ref=akakce&v=1.40.9 işlemci olarakta i5 12400f tercih edebilirsiniz r5 5600i tokatlıyor
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...h610-soket-1700-ddr5-5600mhz-m-2-anakart.html Anakart ise ortalama bir anakart DDR5 geçmek hem şimdi için hemde geleceğe dönük yatırım olur DDR4ün ömrü az kaldı elinizdeki ram anakart ve işlemciyi de elinizden çıkarırsınız hemde.

İlerleyen dönemde de ekran kartınızı güncel bir şeye yükseltirseniz tam canavar olur.
güzelde hocam çok parça değiştirirsem yeni pc alayım onun yerine dediğiniz mantıklı da bilmimo cs için istio msadece öyle oturup oyun oynayan biris değilim cs den başka oyun oynamıom

CSDE KAÇ FPS VERİR BUNLAR USTAM ELİMDEKİ ANAKARTLA İŞLEMCİYİ DE OKUTAYIM FİYATTAN DÜŞEYİM SİZCE BU 2 SİNİ 2. EL UYGUNAMI DÜŞÜREYİM YOKSA SIFIR MI ALMAM DAHA SAĞLIKLI OLUR HİÇ BAKMADIM PİYASAYA BAZEN SIFIRLA 2. EL ARASINDA FARK OLMUYOR O YÜZDEN DİREKT SORDU MAMA

güzelde hocam çok parça değiştirirsem yeni pc alayım onun yerine dediğiniz mantıklı da bilmimo cs için istio msadece öyle oturup oyun oynayan biris değilim cs den başka oyun oynamıom
ben rx 570 ile kullanıyom o parçaları fps 200-300 alıyom ama öyle akıcı gelmediği için 180e sabitleyip (monitör hzsi) kullanıyorum öyle güzel gidiyor

ve ikinci elleri pek oynamaz diye düşünüyom yinede bakın siz

ben rx 570 ile kullanıyom o parçaları fps 200-300 alıyom ama öyle akıcı gelmediği için 180e sabitleyip (monitör hzsi) kullanıyorum öyle güzel gidiyor

ve ikinci elleri pek oynamaz diye düşünüyom yinede bakın siz
tesekkur ederim bilgiler için

tesekkur ederim bilgiler için
ryzen 5 5500 5500xt ile 240 sabit kullanıyorum fps oyunlarında işlemci tek çekirdek performansı önemli güncel bir işlemci işini görecektir 7-8 bandında işini görecek şey 5600 tarzı bir işlemci olabilir 2.elden 2.5k bandı bulunabilirse ya da gaming pro anakartla set bundle olarak satılıyor işlemci kule tipi fan anakart 8x2 ram kalan 2 slota da kendi ramlerini takarsın 32 ram olur

Alıntıyı görüntüle
ryzen 3 3100 rx580 4 gb 8 ram ile yan sistemim bile ortalama 140 civarı fps veriyor hocam 1080pde ram 16 yaptığımda 160 civarına çıkıyor işlemci çok düşük kalıyor demek istediğim sizin için

Geri