Neler Yeni

(Güncel)Makine Mühendisliği için Laptop Önerisi(Evet maalesef hala alamadım)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kgn
11'e geçtim bana da aynısını diyorlar takma aileler senin yerine düşünmeyi seviyorlar.
Ah Ah o zamanlarda hep laptop veya ps4 istedim oyun oynamak için.Malum cevap ne işin var onunla bununla.İyi güzelde kafa dağıtmakta lazım.
Onların sigarası varsa benimde oyunum olmalı bence

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
@HmzaY Hocam makine mühendisleri kısaca ne yapar ve ünide ne görürler? Konusu değil ama arada bir kaç paragraf anlatırsanız çok hoş olur.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kgn
@HmzaY Hocam makine mühendisleri kısaca ne yapar ve ünide ne görürler? Konusu değil ama arada bir kaç paragraf anlatırsanız çok hoş olur.
Hocam staj öncesi bir yere gittim oradan öğrendiklerim
Çizim yapıyor,malzeme üretiyor,kesiyor,son durumu hazırlıyor,teslim ediyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İnternette kolaylıkla bulabilirsin, spesifik sorularını yanıtlasam daha rahat olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam staj öncesi bir yere gittim oradan öğrendiklerim
Çizim yapıyor,malzeme üretiyor,kesiyor,son durumu hazırlıyor,teslim ediyor
Genel olarak evet.

Ben Mekatronik mühendisiyim bu arada. Ama Makine tarafında da bilgim var.

Son düzenleme:

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kgn
İnternette kolaylıkla bulabilirsin, spesifik sorularını yanıtlasam daha rahat olabilir.

Genel olarak evet.

Ben Mekatronik mühendisiyim bu arada. Ama Makine tarafında da bilgim var.
Birde bir şey soracam.Bu ikisi arasındaki fark ne?sorduğumda kasa kalitesi farklı demişti ama fark göremedim.Başka bir yere baktığmda birisi 16x1 diğeri 8x2 diyordu

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Birde bir şey soracam.Bu ikisi arasındaki fark ne?sorduğumda kasa kalitesi farklı demişti ama fark göremedim.Başka bir yere baktığmda birisi 16x1 diğeri 8x2 diyordu

Birinde ram bildiğim kadarı ile 2x8 diğerinde 1x16

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kgn

Techno08

80+ Gold
Hocam ram upgradesi filan yapamayacağımdan dolayı filan çok tercih edemedim.Birde Victusun kasaların malzemesi biraz değişik olunca biraz da ondan yana tercih edemedim ama teşekkürler :peepokalp:

Victusun malzeme kalitesi omen gibi değildir ama yine de iyidir ram upgrade konusunda haklısınız ekran kartlı odaklı önerdim biraz

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kgn
Victusun malzeme kalitesi omen gibi değildir ama yine de iyidir ram upgrade konusunda haklısınız ekran kartlı odaklı önerdim biraz
Teşekkürler hocam.Youtubede takip ettiğim bir kanala da sordum solidworks üzerine video çeken yeterli dedi olursa artık bunu alacam.Daha yüksek bir bütçe beklerdim ama biraz az geldi biraz üzdü ama olsun artık diyorum :) teşekkürler tekrardan

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kgn
Forumda bu aralar pek fazla takılmıyorum. Sanırsam artık ihtiyacı kalmamıştır arkadaşın.
Hn050 var aklımda hocam o'nu alacam gibi duruyor.bi 200 liracık zamlandı ama hallederler artık öyle düşünüyorum

Top Bottom