Bu arada fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız ve lol gibi düşük gereksinimli oyunlarla yetinirseniz bu modele de bir göz atabilirsiniz.Karşı taraflılar Mansur başkanımı beğenmiyorlar biraz
Öyle gibi duruyor hocam.Fiyat artmazsa son çare tuf
Teşekkürler hocam.Lol oynamıyorum ama eğer zamanım filan olursa aldığımda FH4 filan oynamak istiyorum.Bu arada fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız ve lol gibi oyunlarla yetinirseniz bu modele de bir göz atabilirsiniz.
Ä°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Fh4 için en kötü 3050 almak gerekiyor. Ama grafikleri fazla yükseltirseniz bu sefer de VRAM doluyor.FH4 filan oynamak istiyorum.
Ekran kartına gerek yok makine öğrenirken. İşlemciye abanmak lazım.Bir Makine Mühendisine de sordum zaten.Ekran kartı yeterli dedi
Yeter fazlasıyla eğitim için, ilerde yetmez tabii ki. 30 tane vidanın ve menteşenin bulunduğu solid projesini açmak için i7 11800H ve 3070 kullanıyorum .DR7 6800h ve ddr5 16gb ram bunun için yeter ve artar diye düşünüyorum.Sizce?
İlla dizüstü olmak zorunda mı 18kya diz üstü bilgisayarın 3 katı daha iyi PC toplarsınSelamlar.Artık kesin bir laptop alacağım.Sorduğumda senin için yeterli olan bir şey seç dediler tamam dedim.
Yapıcağım işler:
Çizim olacak(Solidworks büyük ihtimal ünide)
Kodlama Yazılım(Sanırım Python olacak)
Oyuna nedense karşılar ama ben illa oynarım bir şeyler(Rocket League,Cs,FH4, belki fifa22 ve R6S)
Aslında istediklerim bunlar ama azda olsa batarya ömrü iyi olan oyunsuz 3-4 saat filan dayansa olabilir.Taşıyacağım ama illa biraz ağır olur sıkıntı olmaz gibi duruyor o.
Not:Birde kullanım süresi 4-5 yıl kadar olabilecek bir şey de olursa güzel olur
Bütçe maalesef denedim ama olmadı büyük ihtimal max 17-18k ya zorlayabilirim.18000 üstü olmaz.
2 örnek isteyeceğim.
1.oyun olmasa işime yarayacak
2.oyun olursa işime yarayacak
Bunlara göre bir şeyler önerebilir misiniz.Teşekkür ederim şimdiden
Haftada 1 okula götürmen gerekiyorsa, evet laptop olması gerekiyor.İlla dizüstü olmak zorunda mı 18kya diz üstü bilgisayarın 3 katı daha iyi PC toplarsın
incelemede FH5 oynuyor ve 90fps görüyor.Sanırım yüksek ayarlarda.Benim yüksek ayarlar gibi bir isteğim yok.Orta-Düşük yeter de artarFh4 için en kötü 3050 almak gerekiyor. Ama grafikleri fazla yükseltirseniz bu sefer de VRAM doluyor.
Şimdilik yetsin sonrası belli değil.Yeter fazlasıyla eğitim için, ilerde yetmez tabii ki. 30 tane vidanın ve menteşenin bulunduğu solid projesini açmak için i7 11800H ve 3070 kullanıyorum .D
evet dizüstü olmalı.Üniye kasa götürememİlla dizüstü olmak zorunda mı 18kya diz üstü bilgisayarın 3 katı daha iyi PC toplarsın
Onun sıkıntı çekmesi büyük ihtimal güçsüz bir işlemcisi olması. Ekran kartına gerek yok bende Solid Catia AutoCad kullandım sıkıntı yok.1650 kullanan arkadaşım sıkıntı çekmiyormuş sorduğumda öyle dedi
Ünide PCler olmuyor muincelemede FH5 oynuyor ve 90fps görüyor.Sanırım yüksek ayarlarda.Benim yüksek ayarlar gibi bir isteğim yok.Orta-Düşük yeter de artar
Şimdilik yetsin sonrası belli değil.
1650 kullanan arkadaşım sıkıntı çekmiyormuş sorduğumda öyle dedi
evet dizüstü olmalı.Üniye kasa götüremem
11'e geçtim bana da aynısını diyorlar takma aileler senin yerine düşünmeyi seviyorlar.Birde bizimkiler manyamış.Neler yapacan diye sordu bende doğru bir şekilde Oyun Çizim Kodlama dedim.Oyunu duyunca Oo oyun olmaz artık ünidesin derslere bakacan diyo.Böyle iş mi olur .
Her zaman yeterli miktarda çalışan bilgisayar olmayabiliyor. Ben kaç kere sınava kendi pcm ile girdiğimi bilirim.Ünide PCler olmuyor mu
Üninin kendi pcsi vardır ama online derslere veya verilecek ödevler için illa almam gerekÜnide PCler olmuyor mu
yok sıkıntı çekmiyor dedim benOnun sıkıntı çekmesi büyük ihtimal güçsüz bir işlemcisi olması. Ekran kartına gerek yok bende Solid Catia AutoCad kullandım sıkıntı yok.