Gümrük de üstüne ne kadar ekleniyor?Temunun bu konuda sorun çıkaracağını sanmam iade kısmında en iyi sitelerden biri
Temudaki en iyi mouse arıyorum hocam bütçe fark etmezButce belirtin dmden oneriyim
Dmden önermeniz forumun doğasına aykırı. Burada bilgi paylaşmak için varız. Önerilerinizi açıktan yapmanız hepimiz için daha faydalı olur.Butce belirtin dmden oneriyimd
firsatçilar için forum içi paylasim yapmayi biraktim tek tanidiklara ihtiyaci olanlara yardim etmek amacimDmden önermeniz forumun doğasına aykırı. Burada bilgi paylaşmak için varız. Önerilerinizi açıktan yapmanız hepimiz için daha faydalı olur.
Temuda artık cidden fp diyebileceğimiz mouse kalmadı. Vergisiyle beraber türkiyedeki fiyata geliyor artık cogu. bazen deli indirim yapıyorlar onun ıcın de temuda falan yatıp kalkmak lazım. dün mesela ajazz aj159proyu 130 tl artı vergisiyle falan 900 liraya cektim. dun de attack shark r1'i 600 liraya veriyorlardı. şu mouse'a bakabilirsiniz: https://share.temu.com/zj1H3NNPJbAbir baktım ancak türlü türlü şeyler eklenmiş güncel olarak temudaki en iyi mouse hangi marka modeldir