elprofessor
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 789
- İsim
- Selahattin Yarar
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon,Oyun Konsolları
- bigr0zz
PS Vita 2 tabii başarılı olacak ise. sabah akşam OynarımSelamlar, uzun süredir aklımda olan bi projeyi gaza gelip hayata geçirme planı aldım
Uzun uzun girişimin açıklamasını yapıp sizi yormak istemiyorum zaten uzun yazılar genelde okunmuyor
Sizden cevabını beklediğim sorular şunlar;
(oaK#3579 dilerseniz Discord üzerinden de iletebilirsiniz)
İhtiyacınız olan ürün nedir? (Kasa için ön kapak, sıvı soğutucumun kapağı için anime kızlı kafa vs.) ihtiyacınız olan ürün aktif olarak TR de var mı? Var ise sizin gördüğünüz eksikler nelerdir? İhtiyacınız olmasa bile ''Ulan şöyle bi şey olsa da alsam be'' Dediğiniz bir şey var mı? Var ise nelerdir? Tercih ettiğiniz malzeme çeşidi (örn. Çelik, plastik, cam vs.) İhtiyacınız olan ürün ve/ya istediğiniz ürünün olmasını istedğiniz boyut (Her boyut herkese uymadığı için bilmekte fayda var) İhtiyacınız olan ürün ve/ya istediğiniz ürünün olmasını istediğiniz ürüne verebileceğiniz max. ücret nedir (TL) Eğer ürünleri kendi sitemde satarsam, hangi altyapıyı kullandığım takdirde kendinizi daha rahat hissedersiniz? (Shopify, Shopier, İkas vb.)
Açıklama: Henüz sadece fikir alıp, arz ve talep dengesine bakıyorum. Henüz ortada bir şirket, grup, ürün yok. Bir kaç ürün tasarımı hazır sadece, uygun kitle yakalandığı takdirde, elime para geçtiği gibi üretime start vereceğim.
Tasarımı hazır olan ürünler şunlar
Kulaklık standı, GPU holder
Üretimi kesin değil ancak bir de mouse tasarımı var.
Direkt siz modlayın diye sadece kasayımı satarım yoksa bi delilik yapıp direkt mouse olarak mı çıkartırım bilmiyorum onu da çok istiyorum da hayırlısı