Neler Yeni

🔥🔥 Güncel Oyun Odam ve Önerileriniz... 🔥🔥

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım.

Görseller :

20230310_232501.jpg
20230310_232725.jpg
20230310_232710.jpg

Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını kullanaran bir nevi toparlama yaptım. Ama kulaklığın kablosuna çözüm aramadım. Çünkü oyun esnasında o kablonun uzunluğu benim fiziksel aktivitelerimi kısıtlamamalı. O yüzden kasanın sağında kablo o şekilde görünüyor. Belki ileride kablosuz kulaklığa geçerim.

Şimdi aklımda bilgisayarın arka tarafındaki duvara duvar kağıdı, dekoratif led ışıklandırma, tavana elyaf pamuk ve led şeritler, yukarıdaki sarı ethernet kablosunun görüntüsünü engelleyebilecek bir kablo kaplama vs düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir ?

Bu arada sıvı soğutma kasama sığmıyordu bilenler bilir. Bende kasanın üstündeki led tuşunun olduğu tarafı söküp oradaki demiri penseyle yamulttum, kırdım vs derken bok gibi bir şey oldu ama radyatörü vida deliklerine hizalanacak şekilde oturtabildim. Yakından bakılmadığı sürece çok belli olmuyor. :D Ama pişmanım. Keşke direk kasa alsaydım. Neyse..

Edit///

Masanın kendi led ışıklandırması var. Prizde yer olmadığı için fişi takamamıştım. Ama eski düzensiz zamanındaki fotoğraftan bir görüntü :

20230220_100249.jpg

Son düzenleme:

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
RGB led vazgeçilmez

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım.

Görseller :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını kullanaran bir nevi toparlama yaptım. Ama kulaklığın kablosuna çözüm aramadım. Çünkü oyun esnasında o kablonun uzunluğu benim fiziksel aktivitelerimi kısıtlamamalı. O yüzden kasanın sağında kablo o şekilde görünüyor. Belki ileride kablosuz kulaklığa geçerim.

Şimdi aklımda bilgisayarın arka tarafındaki duvara duvar kağıdı, dekoratif led ışıklandırma, tavana elyaf pamuk ve led şeritler, yukarıdaki sarı ethernet kablosunun görüntüsünü engelleyebilecek bir kablo kaplama vs düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir ?

Bu arada sıvı soğutma kasama sığmıyordu bilenler bilir. Bende kasanın üstündeki led tuşunun olduğu tarafı söküp oradaki demiri penseyle yamulttum, kırdım vs derken bok gibi bir şey oldu ama radyatörü vida deliklerine hizalanacak şekilde oturtabildim. Yakından bakılmadığı sürece çok belli olmuyor. :D Ama pişmanım. Keşke direk kasa alsaydım. Neyse..
hocam düzen uyum vesaire çok iyi tek diyebileceğim şey masa altına bi led atsanız çok uyumlu ve hoş olur 10/10

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam düzen uyum vesaire çok iyi tek diyebileceğim şey masa altına bi led atsanız çok uyumlu ve hoş olur 10/10
Masanın kendi led ışıklandırması var hocam arkaya vuruyor genelde ama çok değil. Prizde yer kalmadığı için kapalı bıraktım. Eski görsellerden şu var kabloları toparlamadığım zaman :

20230220_100249.jpg

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Duvar kağıdı ve tavana pamuk baya iyi gider. + olarak şahsen Porge/Xrades gibi markaların 90x40, bulunursa 120x60 desenli mousepadleri oluyor. Onları alıp masayı çevrelerdim, kasayı aşağıya almak gibi bir fikrin yoksa sana pek de bir alan kalmıyor, özellikle de mouse için.
(Desenli M.Pad Örnek: https://www.trendyol.com/porge/90x40-cm-mouse-pad-xxl-buyuk-gaming-oyuncu-mousepad-p-137609677)
%60 Klavyelere geçebilirsin, mouse alanın biraz daha artar en azından. Eğer hard fpsciyim diyorsan 90x40/120x60 mousepadler yerine Klasse Longteng Huoyun tarzı mousepadlere de bakabilirsin.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Duvar kağıdı ve tavana pamuk baya iyi gider. + olarak şahsen Porge/Xrades gibi markaların 90x40, bulunursa 120x60 desenli mousepadleri oluyor. Onları alıp masayı çevrelerdim, kasayı aşağıya almak gibi bir fikrin yoksa sana pek de bir alan kalmıyor, özellikle de mouse için.
(Örnek: https://www.trendyol.com/porge/90x40-cm-mouse-pad-xxl-buyuk-gaming-oyuncu-mousepad-p-137609677)
%60 Klavyelere geçebilirsin, mouse alanın biraz daha artar en azından. Eğer hard fpsciyim diyorsan 90x40/120x60 mousepadler yerine Klasse Longteng Huoyun tarzı mousepadlere de bakabilirsin.
pamuk nefes aldırtmıyor ya baya sakıncalı bu arada

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(Desenli M.Pad Örnek: https://www.trendyol.com/porge/90x40-cm-mouse-pad-xxl-buyuk-gaming-oyuncu-mousepad-p-137609677)
çok teşekkürler hocam değerlendireceğim..

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
pamuk nefes aldırtmıyor ya baya sakıncalı bu arada
çok sigara içen biriyim. muhtemelen zamanla sararır galiba. Çünkü bugün masayı kurarken temizlik yaptım. kasa camını ıslak mendille silerken sapsarı çıktı mendil :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
O konulara hiç hakim değilim valla kullanmadım önceden :D Görünüş için konuştum baya hoş duruyor.
görünüş iyide hem ev temizliği hem de alınan nefesi mahfediyor hocam

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Koltuk Hawk Fab V4 mü? Kolçakları farklı geldi. Özelleştirme mi yaptın?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord