Neler Yeni

🔥🔥 Güncel Oyun Odam ve Önerileriniz... 🔥🔥

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bayılıyorum şöyle duvar kağıtlarına ya. Duvar kağıdı kesin alıcam zaten ama bilgisayar masasının arkasında gardırop, şifonyer felan var. çocuk odası aslında benim oğlan büyüdüğü zaman ileride kullansın diye. sadece bilgisayarın olduğu tarafa kağıt olur mu sence
Olmaz öyle yarım iyi durmaz o zaman 3d pano al yapıştır beyaz veya siyah

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
kanka allah aşkına şu kablolamayı nasıl yaptın seni görüntülü arıcam masa aldım gelsin bide şu forumun aldığı amazondan çift kollu monit ayağınıda kurucam bana öğretceksin :love: :ROFLMAO::ROFLMAO:
harbi kasa içinde hiç kablo görünmüyor ekran kartını anakart besliyo galiba. :D

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
masa kanka pc kablolama fena değil
Ben züccaciyede 25 tl ye 24lü plastikten bir şey aldım.

20230311_004053.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,391
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım.

Görseller :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını kullanaran bir nevi toparlama yaptım. Ama kulaklığın kablosuna çözüm aramadım. Çünkü oyun esnasında o kablonun uzunluğu benim fiziksel aktivitelerimi kısıtlamamalı. O yüzden kasanın sağında kablo o şekilde görünüyor. Belki ileride kablosuz kulaklığa geçerim.

Şimdi aklımda bilgisayarın arka tarafındaki duvara duvar kağıdı, dekoratif led ışıklandırma, tavana elyaf pamuk ve led şeritler, yukarıdaki sarı ethernet kablosunun görüntüsünü engelleyebilecek bir kablo kaplama vs düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir ?

Bu arada sıvı soğutma kasama sığmıyordu bilenler bilir. Bende kasanın üstündeki led tuşunun olduğu tarafı söküp oradaki demiri penseyle yamulttum, kırdım vs derken bok gibi bir şey oldu ama radyatörü vida deliklerine hizalanacak şekilde oturtabildim. Yakından bakılmadığı sürece çok belli olmuyor. :D Ama pişmanım. Keşke direk kasa alsaydım. Neyse..

Edit///

Masanın kendi led ışıklandırması var. Prizde yer olmadığı için fişi takamamıştım. Ama eski düzensiz zamanındaki fotoğraftan bir görüntü :

Alıntıyı görüntüle
Hocam gördüğüm kadarıyla arada hikayeli oyunda oynuyorsunuz oda çok güzel olmuş ama bir tek eksik var benim gözümde bi tane gamepad hikayeli oyunlarda çok güzel oluyor (benim fikrimce)

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
masanın boyutu ve fiyatı nedir
boyutu 114 cm. fiyatı 2700 tl xprime markus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gördüğüm kadarıyla arada hikayeli oyunda oynuyorsunuz oda çok güzel olmuş ama bir tek eksik var benim gözümde bi tane gamepad hikayeli oyunlarda çok güzel oluyor (benim fikrimce)
gamepad oyun kolu mu oluyor hocam ? daha önce hiç kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masa cift monitor sığıyor mu ?
sığar ama kasaya yer kalmaz

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• Screenshot_2023-03-11-00-44-00-609_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-03-11-00-44-00-609_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    508.9 KB · Hit: 52

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
duvara yapışık kullanıyorum mouse klavye vs için
şimdi kürşatın dediği büyük kablolar için. klavye mouse gibi ince kablolu olanlar için ben masanın altından sarkıtıp önceki mesajımda attığım plastik kablo toparlayıcıları masanın alt kısmına uyguladıgım için masanın altı böyle görünüyor. Adet yetmediği için Hala yapmadıklarım var.

20230311_004423.jpg

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Top Bottom