Bende tam rdr 2 ye türkçe yama aramay gelmiştimArkadaşlar merhaba güncel rdr2 türkçe yama arıyorum fakat çoğu trojenli vs. Güncel olarak güvenilir nasıl kurabilirim bilenler yardımcı olabilir mi oyun steamda mevcut.
Eyvallah dostumHocam 2 saat önce indirdim bende yamayı
Yama gayet başarılıydı aşağıdaki linkten inceleyebilirsin;
![]()
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. OMFG EPIC: Oyun içinde ekranın üst köşesinde çıkan bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi.forum.donanimhaber.com
Eyvallah hocam teşekkürlerHocam 2 saat önce indirdim bende yamayı
![]()
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. OMFG EPIC: Oyun içinde ekranın üst köşesinde çıkan bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi.forum.donanimhaber.com
Hocam kutucuk sorunu yok değil mi?Hocam 2 saat önce indirdim bende yamayı
![]()
benım kullandıgım yama bu kutucuk sorunu da yoktu![]()
RDR2 yeni düzenleme 2025 uyumlu (Orijinal Fontlu yama)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Ban vs durumu oluyor mu ya da online bağlanırkenbenım kullandıgım yama bu kutucuk sorunu da yoktu
Yok hocam sorunsuz yama güzel yedirmişler oyunaHocam kutucuk sorunu yok değil mi?
inan hıv bılmıyorum rockstarın ısı bellı olmazBan vs durumu oluyor mu ya da online bağlanırken