Neler Yeni

(Güncelleme)BKM Kitap Sipariş Rezilliği(13 Gün Sonra Geldi)

Anladım, fakat müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum onu nasıl halledebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hafta daha beklemek istemiyorum :(
Yanlış bilmiyorsam akşam 6 dan sonra müşteri hiztmetleri kapalı sadece robot var sabah veya öğleden sonra ara konuş

Yanlış bilmiyorsam akşam 6 dan sonra müşteri hiztmetleri kapalı sadece robot var sabah veya öğleden sonra ara konuş
Hocam 14:00 gibi aramıştım robot vardı sadece, 10 kere denedim hiç bağlanmadı.

Hocam 14:00 gibi aramıştım robot vardı sadece, 10 kere denedim hiç bağlanmadı.
Ben kendim arayıp denediğimde robota bağlıyor sonra şuna bas buna bas diyor gerekenlere basıyorum en son müşteri temsilcisine bağlıyor beni.

Ben kendim arayıp denediğimde robota bağlıyor sonra şuna bas buna bas diyor gerekenlere basıyorum en son müşteri temsilcisine bağlıyor beni.
Sabah tekrar deneyeceğim umarım bağlar bu sefer. Teşekkürler konuya olan ilginiz için.

Uygunsuz Dil
Ulaşamıyorsan ulaşmıyorsun demektir bizim yapabileceğimiz bir şey yok anlatabiliyor muyuz? 3 gram İngilizce bilginle bir de any problem yazmış hahaha madem İngilizce yazacaksın tüm cümleyi yaz böyle Türkçe cümlenin sonuna yazınca engelli gibi hissediyorum seni.
sorunlu musun la ne isterse onu konuşur onu yazar edep ve saygı çerçevesi içinde forum burası belki de konuşmak istedi bu konu hakkında ilgini çekmediyse aşşağı kaydır hırbo :D

Aynı sorunu çizgi romanlarda yaşıyordum. Stoklarında olmasa bile satın alabiliyorsun ve 1-2 hafta tedarik gelene kadar bekletiyorlar.

Ulaşamıyorsan ulaşmıyorsun demektir bizim yapabileceğimiz bir şey yok anlatabiliyor muyuz? 3 gram İngilizce bilginle bir de any problem yazmış hahaha madem İngilizce yazacaksın tüm cümleyi yaz böyle Türkçe cümlenin sonuna yazınca engelli gibi hissediyorum seni.
Forumun ne için kullanıldığını bile bilmiyorsun burda boş yorum yapmaya lüzum yok terbiyeni takın

İşlerden al orası hızlı gönderiyordu. Benimkini direk vermişlerdi

Benim başıma da geldi 1 ay falan bekledim yaptığım alışveriş 114tl'lik idi 6 kitap almıştım 1 ay bekledim 3 tanesi iptal edildi 46tl ödemiş oldum o zamanlar 50tl üzeri kargo bedava idi bana zararına göndermiş oldular kitapları ama gerçekten beklemek çok sinir bozucu kısa bir sürede değil baya uzun sürüyor

Geri