Güncellemeden Sonra İki Ekran kartını Kullanamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Oyuna Girerken Nvida geciş yapıyo ama güncellemeden önce böyle deildi her iki ekran kartı kullanıyodum bios güncellemesi yaptım böyle oldu nası kutarabilirsiniz

Dostum BIOS güncellemesinden sonra muhtemelen “MUX switch” ayarları değişmiş olabilir ya da BIOS’ta “Hybrid Graphics” kapandıysa sadece Nvidia çalışıyor olabilir.

İlk olarak BIOS’a girip “Switchable Graphics” veya “Hybrid Mode” gibi bir ayar varsa açık olduğundan emin ol. Bazı sistemlerde “dGPU only” seçiliyorsa sadece Nvidia çalışır.

Ayrıca Aygıt Yöneticisi’nde her iki ekran kartı da görünüyorsa sürücüleri DDU ile kaldırıp hem Intel hem Nvidia sürücülerini yeniden kurmayı dene.

Olmazsa laptop modeline göre üretici yazılımında MUX kontrolü varsa oradan da kontrol edebilirsin.

Son çare: BIOS’u eski versiyona downgrade yapmak olabilir ama önce diğer yolları denemekte fayda var.

2 gpu çalışınca ne faydası oluyor? laptop kullanıyorum mesela intelin kendi kartı da var 2 si çalışınca daha mi yüksek fps falan veriyor? kasa kullanıyorsan çift ekran kartı girişli ana kart ile beraber direkt çalışması lazım bios dan ayarlayınca.

leptobumda daha önce windosdayken her iki ekran kartım çalışıyodu şimdi windos intel kullanıyo
ne yapmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri