Neler Yeni

(GÜNCELLENDİ)Amazon tr bana kargo gönderemeyecek bir şirket kullandı

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon trden 06 Mayıs tarihinde jbl t210 sipariş ettim ve orada yazıyordu ki " 5 saat içinde alırsanız yarın teslim" bende dedim oha çok güzel ve aldım (Amazon prime ile) neyse yarın oldu beni dersteyken aramışlar fakat görmemişim bu yüzden sitelerine yazdım böyle böyle sonra akşam saatlerinde tekrar aradılar gayet iyi biri ile konuşuyordum bana dedi ki yaşadığınız yere bırakmıyoruz başka bir ilçeye bıraksak alabilir misiniz dediler e bende nasıl alayım tam kapanma var diye olmaz dedim o da bana o zaman iade işlemlerini başlatıyorum dedi bende tamam dedim bu kadar . Baktım iade süresine para en erken 7 gün sonra gelebilirmiş 😤 bende bu durum yüzünden amazon desteğe yazdım olayları ne yapabilirsiniz dedim parayı yollamamız bankaya bağlı o yüzden geç gidiyor dediler bende dedim ki bari kupon verin ( buna benzer bir şey dedim ) kabul ETMEDİLER. Kısaca sorun şu , ben bu ürünü sipariş ederken adresim zaten belliydi neden en başında kardeşim oraya göndermeyiz demediler? Bildiğin paraya el koydular ya şaka gibi . Bir daha Amazondan almam giderin 5-10 tl fazla veririm gerekirse 50 tl fazla veririm almam buradan . Siz ne düşünüyorsunuz ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon trden 06 Mayıs tarihinde jbl t210 sipariş ettim ve orada yazıyordu ki " 5 saat içinde alırsanız yarın teslim" bende dedim oha çok güzel ve aldım (Amazon prime ile) neyse yarın oldu beni dersteyken aramışlar fakat görmemişim bu yüzden sitelerine yazdım böyle böyle sonra akşam saatlerinde tekrar aradılar gayet iyi biri ile konuşuyordum bana dedi ki yaşadığınız yere bırakmıyoruz başka bir ilçeye bıraksak alabilir misiniz dediler e bende nasıl alayım tam kapanma var diye olmaz dedim o da bana o zaman iade işlemlerini başlatıyorum dedi bende tamam dedim bu kadar . Baktım iade süresine para en erken 7 gün sonra gelebilirmiş 😤 bende bu durum yüzünden amazon desteğe yazdım olayları ne yapabilirsiniz dedim parayı yollamamız bankaya bağlı o yüzden geç gidiyor dediler bende dedim ki bari kupon verin ( buna benzer bir şey dedim ) kabul ETMEDİLER. Kısaca sorun şu , ben bu ürünü sipariş ederken adresim zaten belliydi neden en başında kardeşim oraya göndermeyiz demediler? Bildiğin paraya el koydular ya şaka gibi . Bir daha Amazondan almam giderin 5-10 TL fazla veririm gerekirse 50 TL fazla veririm almam buradan . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Çok saçma bir durum anlam veremedim ama keşke sizde tamam alırım falan deseydiniz 😅 Yangına körükle gitmişsiniz gibi oldu biraz, yanlış anlamayın sonuna kadar haklısınız.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok saçma bir durum anlam veremedim ama keşke sizde tamam alırım falan deseydiniz 😅 Yangına körükle gitmişsiniz gibi oldu biraz, yanlış anlamayın sonuna kadar haklısınız.
Dostum nasıl alayım yarın hafta sonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya koskoca şirket müşteri memnuniyeti için bir tane kupon nasıl veremez .

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
Benim aldığım ürünü tedarik edemedikleri için 1500 tl kupon vermişleri biraz da o kişinin insiyatifi bence @KeReM 1963 e 3000 tl verdiler

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir daha amazon kullanmayacağım. Bildiğim yerden devam .

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Paran iade olurken bankaya gider hesabına yansimasi 7 iş gününü bulabilir. Bunda abartılacak bir şey yoktur.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Paran iade olurken bankaya gider hesabına yansimasi 7 iş gününü bulabilir. Bunda abartılacak bir şey yoktur.
Tamam o çok sıkıntı değil demek istediğim benim Amazon hesabımda adresim kayıtlı bu kargo şirketi madem getiremiyor neden bunu söylemiyorlar ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Tamam o çok sıkıntı değil demek istediğim benim Amazon hesabımda adresim kayıtlı bu kargo şirketi madem getiremiyor neden bunu söylemiyorlar ?
Amazonun bilgisi dahilinde değildir. Yoksa zaten ürün adresine goderilemiyorsa, ürünün kenarında bu ürün adresinize gonderilememektedir yazıyor.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adresinin belli olması farketmez bazı kargo firmaları, bazı lokasyonlara hizmet vermez. Mesela terör bölgesi gibi. Antalya'nın en büyük ilçelerinden birinde iki ilçeyi birbirine bağlayan büyük bir mahalle var. Yaşayanların çoğu hırsız kesimi olduğu için adrese teslim kargo gitmiyor. Kargo şubesi yandaki ilçeye adres teslim verirken, daha yakındaki bu mahalleye hizmet vermiyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,620
İsim
Mert Can Ergün
nerde yaşıyorsun

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazonun bilgisi dahilinde değildir. Yoksa zaten ürün adresine goderilemiyorsa, ürünün kenarında bu ürün adresinize gonderilememektedir yazıyor.
Yazmıyordu işte , yarın teslim yazıyordu .

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar