Amazon trden 06 Mayıs tarihinde jbl t210 sipariş ettim ve orada yazıyordu ki " 5 saat içinde alırsanız yarın teslim" bende dedim oha çok güzel ve aldım (Amazon prime ile) neyse yarın oldu beni dersteyken aramışlar fakat görmemişim bu yüzden sitelerine yazdım böyle böyle sonra akşam saatlerinde tekrar aradılar gayet iyi biri ile konuşuyordum bana dedi ki yaşadığınız yere bırakmıyoruz başka bir ilçeye bıraksak alabilir misiniz dediler e bende nasıl alayım tam kapanma var diye olmaz dedim o da bana o zaman iade işlemlerini başlatıyorum dedi bende tamam dedim bu kadar . Baktım iade süresine para en erken 7 gün sonra gelebilirmiş bende bu durum yüzünden amazon desteğe yazdım olayları ne yapabilirsiniz dedim parayı yollamamız bankaya bağlı o yüzden geç gidiyor dediler bende dedim ki bari kupon verin ( buna benzer bir şey dedim ) kabul ETMEDİLER. Kısaca sorun şu , ben bu ürünü sipariş ederken adresim zaten belliydi neden en başında kardeşim oraya göndermeyiz demediler? Bildiğin paraya el koydular ya şaka gibi . Bir daha Amazondan almam giderin 5-10 tl fazla veririm gerekirse 50 tl fazla veririm almam buradan . Siz ne düşünüyorsunuz ?