F4IRFL4Y
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,771
15 K Lansman Fiyatı Olan 4070 Şuan 30 Kimkanı yok o kadar olmasının lansman fiyatı zaten 25bin en baba 40bin olur belki

15 K Lansman Fiyatı Olan 4070 Şuan 30 Kimkanı yok o kadar olmasının lansman fiyatı zaten 25bin en baba 40bin olur belki
anladım hocam teşekkür ederimsorup aramak lazım güvenilir kişilere zaten gruplarda referans oluyorlar fakat ekran kartı getirten görmedim direksiyon satanlar tek tük vardı genellikle telefon satıyorlar tanıdığın olması zorunlu böyle şeylerde
tamm sen alirsin 50bine15 K Lansman Fiyatı Olan 4070 Şuan 30 K25 K Olan Lansman Kart Çıkınca Minimum 50 K
![]()
Niye Alayim Kanka 50 K'ya Ekran Kartı Sen Neden Bana Böyle Trigger'landın Kitamm sen alirsin 50bine
yok reis ben tanıdık aracılığıyla getirtioyruminternet aracılığı ile satın alabileceğimiz yerler varmı ekran kartı direksiyon seti vesayre
bizim yokki getirtelim :/ th direksiyon setleri kaça geliryok reis ben tanıdık aracılığıyla getirtioyrum
bilmem ki reis modeli söylürum ona göre bakıp söylüyor banabizim yokki getirtelim :/ th direksiyon setleri kaça gelir