Neler Yeni

Güncellendi❗ Nova Bilgisayar da ilk RTX 5070 ekran kartı fiyatı eklendi

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
o kadar distribütör ve ithalatçı varken nova bilgisayarın esamesi okunmaz.
RTX 20 serisinden beri takip ediyorum siteyi ürünler ülkemize gelmeden önce sürekli fiyatlarını buradan bakarım genel de sapma payı 300-1k arasında oluyordu tabi bu RTX 50 ve RX 9000 de olaylar çok karışık hale geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Serhat Aydın
satıcılara teşekkür ederim yd fiyatlarından 10 k bile üst koysanız alacaktım ama artık yurt dışından daha da ucuza getirteceğim. batarsınız inşallah
internet aracılığı ile satın alabileceğimiz yerler varmı ekran kartı direksiyon seti vesayre

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
ozan başaran
şaka mı ya bu 5070 in msrp si 549 dolar değil miydi bu kartlar 1000 dolara yakın ediyor en fazla ne kadar vergi binmiş olabilir ki **

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
Anasının Adı Nokta Kom
Ryzen 7000 tanıtıldıktan 1 hafta içinde stok yok denilerek fiyatları ilk buraya eklenmişti genel olarak incehesap, itopya gibi yerlere eklendiğin de fiyatlar aşağı yukarı aynı idi.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
internet aracılığı ile satın alabileceğimiz yerler varmı ekran kartı direksiyon seti vesayre
facebook gruplarında kaçakçı dayılar yürütüyor genellikle (ama ekran kartı getirten görmedim)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Serhat Aydın

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
güvenebilir miyiz peki varmı senin bildiğin birisi
sorup aramak lazım güvenilir kişilere zaten gruplarda referans oluyorlar fakat ekran kartı getirten görmedim direksiyon satanlar tek tük vardı genellikle telefon satıyorlar tanıdığın olması zorunlu böyle şeylerde

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Alıntıyı görüntüle
Güncelleme: "Nova Bilgisayar şu anki fiyatları çok baz almayın onlar ürünleri siteye eklensin diye yazılmış rakamlardır net rakamlar şubat ayında girilmiş olur." dedi.

sanırım bizim Türkiyede 5000 serisi fiyat/performans yerine yanlış anlaşıldı? maliyeti olmayan yazılım kartına 50k koymak bir kere de şaşırtın be...
fiyatın düşeceğini düşünüyorum (umarım).
Mesaj otomatik birleştirildi:

1737544544837.png

baba Yarma ya

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
sanırım bizim Türkiyede 5000 serisi fiyat/performans yerine yanlış anlaşıldı? maliyeti olmayan yazılım kartına 50k koymak bir kere de şaşırtın be...
fiyatın düşeceğini düşünüyorum (umarım).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

baba Yarma ya
sayfanın başına güncelleme yazdım zaten!

Güncelleme: "Nova Bilgisayar şu anki fiyatları çok baz almayın onlar ürünleri siteye eklensin diye yazılmış rakamlardır net rakamlar şubat ayında girilmiş olur." dedi.

asko56

80+ Silver
sayfanın başına güncelleme yazdım zaten!

yani hocam demiştim ben imkansız resmi fiyatı 25k lansman olan ürüne 50k uçurum sapmadır max 35 olur özel sogutmalı ürünler

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
yani hocam demiştim ben imkansız resmi fiyatı 25k lasman olan ürüne 50k uçurum sapmadır max 35 olur özel sogutmalı ürünler
sabah mail attım 20dk sonra dönüş sağladılar.

Top Bottom