- En İyi Cevap
- 4
Anasının Adı Nokta Kom
RTX 20 serisinden beri takip ediyorum siteyi ürünler ülkemize gelmeden önce sürekli fiyatlarını buradan bakarım genel de sapma payı 300-1k arasında oluyordu tabi bu RTX 50 ve RX 9000 de olaylar çok karışık hale geldi.o kadar distribütör ve ithalatçı varken nova bilgisayarın esamesi okunmaz.
internet aracılığı ile satın alabileceğimiz yerler varmı ekran kartı direksiyon seti vesayresatıcılara teşekkür ederim yd fiyatlarından 10 k bile üst koysanız alacaktım ama artık yurt dışından daha da ucuza getirteceğim. batarsınız inşallah
Ryzen 7000 tanıtıldıktan 1 hafta içinde stok yok denilerek fiyatları ilk buraya eklenmişti genel olarak incehesap, itopya gibi yerlere eklendiğin de fiyatlar aşağı yukarı aynı idi.Anasının Adı Nokta Kom
facebook gruplarında kaçakçı dayılar yürütüyor genellikle (ama ekran kartı getirten görmedim)internet aracılığı ile satın alabileceğimiz yerler varmı ekran kartı direksiyon seti vesayre
60K Diye umut eden ztn unutsun imkanı yok o fiyatın5090 a max 60 k diyoduk ...
güvenebilir miyiz peki varmı senin bildiğin birisifacebook gruplarında kaçakçı dayılar yürütüyor genellikle
sorup aramak lazım güvenilir kişilere zaten gruplarda referans oluyorlar fakat ekran kartı getirten görmedim direksiyon satanlar tek tük vardı genellikle telefon satıyorlar tanıdığın olması zorunlu böyle şeylerdegüvenebilir miyiz peki varmı senin bildiğin birisi
sanırım bizim Türkiyede 5000 serisi fiyat/performans yerine yanlış anlaşıldı? maliyeti olmayan yazılım kartına 50k koymak bir kere de şaşırtın be...Alıntıyı görüntüle
Güncelleme: "Nova Bilgisayar şu anki fiyatları çok baz almayın onlar ürünleri siteye eklensin diye yazılmış rakamlardır net rakamlar şubat ayında girilmiş olur." dedi.
Ekran Kartlarý - Nvidia RTX - AMD RX Ekran Kartý modelleri
Nvidia RTX ve AMD RX Ekran Kartý modelleri, Quadro Profesyonel Ekran Kartlarýwww.novabilgisayar.com
sayfanın başına güncelleme yazdım zaten!sanırım bizim Türkiyede 5000 serisi fiyat/performans yerine yanlış anlaşıldı? maliyeti olmayan yazılım kartına 50k koymak bir kere de şaşırtın be...
fiyatın düşeceğini düşünüyorum (umarım).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
baba Yarma ya
yani hocam demiştim ben imkansız resmi fiyatı 25k lansman olan ürüne 50k uçurum sapmadır max 35 olur özel sogutmalı ürünlersayfanın başına güncelleme yazdım zaten!
Güncelleme: "Nova Bilgisayar şu anki fiyatları çok baz almayın onlar ürünleri siteye eklensin diye yazılmış rakamlardır net rakamlar şubat ayında girilmiş olur." dedi.
sabah mail attım 20dk sonra dönüş sağladılar.yani hocam demiştim ben imkansız resmi fiyatı 25k lasman olan ürüne 50k uçurum sapmadır max 35 olur özel sogutmalı ürünler