Güncellendi❗ Nova Bilgisayar da ilk RTX 5070 ekran kartı fiyatı eklendi

Bende bu siteye yeni çıkan ve fiyatı netleşmemiş ürünler olunca karşılaştırmak için bakıyorum .Bu fiyat bana absürt geldi. 4070 süper kartımı geçen hafta 26 bin TL'ye sattım .5070ti alma niyetiyle. Bence rtx 5070 fiyatı 40 43 bin civarı olur. Bu fiyat 5070 ti fiyatı 50 bin bandında çıkar. Benim düşüncem bu yönde.

5070 alacağıma 5080 alırım daha iyi S:DASD

satıcılara teşekkür ederim yd fiyatlarından 10 k bile üst koysanız alacaktım ama artık yurt dışından daha da ucuza getirteceğim. batarsınız inşallah

telefon araba bitti şimdi ekran kartınıdamı iki tane alcaz bi taneye sahip olmak icin...

Nova fiyatları öylesine giriyor. Hatta kart bile satmayabilir. Buradaki yorumlar şaka falan herhalde. Demiştim falan diyenler var birde. Allah akıl fikir versin.

5070 değişir de 5080 ortalama 60k civarından satılır değişeceğini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi referans olarak almayın genelde hep yüksek fiyattan yazıyorlar amaçları algı yapmak. 40 serisinde de benzer bir süreç yapmışlardı uçtular kaçtılar sonra lansman fiyatından stok bulununca baya şaşırmıştı millet

allah aşkına 5070'e aklı başında kim 50k bayılır ancak kerizler alır yada bu işten anlamayan insanlar

41 oldu ufak ufak düşüyor

o kadar distribütör ve ithalatçı varken nova bilgisayarın esamesi okunmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri