Neler Yeni

Günde En Fazla Kaç Yumurta Yenir ?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar 2 haftadır ev şartlarında bir kaç ekipmanla spora başladım.Amacım kilo vermek ve yanında spor yaparak desteklemek.Ayrıca hem kas yapıp hemde zayıflamak istiyorum.Yt de izlediğim bir kaç videoda yumurta süt flaan öneriyorlar işte protein almak için.Ben şimdi günde 3-4 yumurta süt falan içsem mantıklı olur mu ? Yoksa başka bir şekildemi yapmam gerekir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
sabah 10 yumurta haşla çatal ile ez ketçap mayonez ye
(5-6) ile başlayabilirsin

2mApoo

80+ Silver
Arkadaşlar 2 haftadır ev şartlarında bir kaç ekipmanla spora başladım.Amacım kilo vermek ve yanında spor yaparak desteklemek.Ayrıca hem kas yapıp hemde zayıflamak istiyorum.Yt de izlediğim bir kaç videoda yumurta süt flaan öneriyorlar işte protein almak için.Ben şimdi günde 3-4 yumurta süt falan içsem mantıklı olur mu ? Yoksa başka bir şekildemi yapmam gerekir.
Amacın protein almak mı?
Eğer buysa en ucuz protein kaynaklarından 2 tanesi :
Tavuk
Yumurta dır.
Günlük protein miktarına göre bunu ayarla. (Yumurtanın tanesini ve Tavuğun gramajını)

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Four_arms_os_render.png

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 yumurta fazla gelir.5-6 iyidir dediğin gibi ama ben şimdilik 4 adetle biraz devam edeyim.Hocam ama ketçap ne ya gzdf kusarım valla xhbfncgvbn
Amacın protein almak mı?
Eğer buysa en ucuz protein kaynaklarından 2 tanesi :
Tavuk
Yumurta dır.
Günlük protein miktarına göre bunu ayarla. (Yumurtanın tanesini ve Tavuğun gramajını)
Amaç protein almak.Kas yapmak.

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
o ne öyle ya 10 yumurta... 2-3 tane yese yeterli fazlası vücutta yağlanma yapar kolestrol oranı yüksek

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
10 yumurta ağır sporcular için bence
sabah 2-3 tane yesen öğle de tavuk-et türü tüket akşam da veya antrenman öncesi süt falan iç yeterli , günlük 90-100 gr protein alımı yeterli olur fazlası dediğim gibi vücudun kullanmaz ve yağ olarak depolar kas yapayım derken yağ olarak kilo almaya başlarsın

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
sabah 2-3 tane yesen öğle de tavuk-et türü tüket akşam da veya antrenman öncesi süt falan iç yeterli , günlük 90-100 gr protein alımı yeterli olur fazlası dediğim gibi vücudun kullanmaz ve yağ olarak depolar kas yapayım derken yağ olarak kilo almaya başlarsın
günde ortalama ne kadar spor yapmak gerekir orta halde

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
20-30 dakika kardiyo , 1-2 saat ağırlık antrenmanı . gayet yeterli bir süre fazla antrenman kas yıkımına sebebiyet verir vücudunun sınırlarını deneme yani :D hareketleri yavaş ve odaklı yap hapur hupur yapma kasının yandığını, acıyı hisset
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatsecret adlı bir uygulama var yediklerini yazıyorsun sana aldığın kalori yağ - karb - protein değerlerini veriyor onu kullan , fakat bir tavsiye daha sadece proteine odaklanma enerji ihtiyacın öncelikle karbonhidratlardan karşılanır yani yediğin tabakta pilav-ekmek türü de olsun yani youtubede sporculara bak onlar nasıl beslenmen gerektiğini açıklıyor tabağında her makro besinden biraz olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,453
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom