Neler Yeni

Günde En Fazla Kaç Yumurta Yenir ?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
20-30 dakika kardiyo , 1-2 saat ağırlık antrenmanı . gayet yeterli bir süre fazla antrenman kas yıkımına sebebiyet verir vücudunun sınırlarını deneme yani :D hareketleri yavaş ve odaklı yap hapur hupur yapma kasının yandığını, acıyı hisset
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatsecret adlı bir uygulama var yediklerini yazıyorsun sana aldığın kalori yağ - karb - protein değerlerini veriyor onu kullan , fakat bir tavsiye daha sadece proteine odaklanma enerji ihtiyacın öncelikle karbonhidratlardan karşılanır yani yediğin tabakta pilav-ekmek türü de olsun yani youtubede sporculara bak onlar nasıl beslenmen gerektiğini açıklıyor tabağında her makro besinden biraz olmalı
O zman kararında yapçaz dediğin gibi toplam ortalama 2 saat yeter

20-30 dakika kardiyo , 1-2 saat ağırlık antrenmanı . gayet yeterli bir süre fazla antrenman kas yıkımına sebebiyet verir vücudunun sınırlarını deneme yani :D hareketleri yavaş ve odaklı yap hapur hupur yapma kasının yandığını, acıyı hisset

Fatsecret adlı bir uygulama var yediklerini yazıyorsun sana aldığın kalori yağ - karb - protein değerlerini veriyor onu kullan , fakat bir tavsiye daha sadece proteine odaklanma enerji ihtiyacın öncelikle karbonhidratlardan karşılanır yani yediğin tabakta pilav-ekmek türü de olsun yani youtubede sporculara bak onlar nasıl beslenmen gerektiğini açıklıyor tabağında her makro besinden biraz olmalı
Hocam şimdi amaç birazda kilo vermek ortalam bi 10 kilo kadar.O yüzden pilav falan sıkıntı yapmasın

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
aynen. ev şartlarında bir yere kadar ilerlersin , yani bana göre bi 2-3 ay sonrasında spor salonuna yazıl ev şartlarında pek bir şey olmaz ekipman gerekli

Hocam şimdi amaç birazda kilo vermek ortalam bi 10 kilo kadar.O yüzden pilav falan sıkıntı yapmasın
ben şu an diyetteyim inan bana pilav makarna ne varsa yiyorum 2 hafta içinde 3-4 kilo arasi bir kilo verdim , porsiyonu büyük yemiceksin yani yemek kaşığı ile 5-6 kaşık tüketebilirsin

bekle biraz sana uyguladığım listeyi atayım , ama bu kilo verme listesi haberin olsun kas için dediğim gibi biraz modifiye etmen falan gerekir

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
aynen. ev şartlarında bir yere kadar ilerlersin , yani bana göre bi 2-3 ay sonrasında spor salonuna yazıl ev şartlarında pek bir şey olmaz ekipman gerekli

ben şu an diyetteyim inan bana pilav makarna ne varsa yiyorum 2 hafta içinde 3-4 kilo arasi bir kilo verdim , porsiyonu büyük yemiceksin yani yemek kaşığı ile 5-6 kaşık tüketebilirsin

bekle biraz sana uyguladığım listeyi atayım , ama bu kilo verme listesi haberin olsun kas için dediğim gibi biraz modifiye etmen falan gerekir
Sen at hocam tamam ben kendime göre düzenleme yapayım.Yada direkt uygularım.Sporu arttırdıkça yemekleride değiştiririm

lan anasını satayım gdzfh diyete başlarsın evde güzel yemek olur ya.Bizimkiler hamburger söylemiş fdgzdf yiyeceğiz artık dfhzbg

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Sen at hocam tamam ben kendime göre düzenleme yapayım.Yada direkt uygularım.Sporu arttırdıkça yemekleride değiştiririm
kilo vermekle kas yapmak aynı anda olmaz ben diyim önce yağın varsa biraz kilo ver sonrasında kas gelişim diyetini uygula ikisini aynı anda yapmak diyet listesini bozar yani az mı yicen yoksa kas yapmak için gerekli besinleri mi alıcan iş karışır yani. ekmek ufak kare tost ekmeklerinden haberin olsun. ama ben burada yazanları harfiyen uygulamıyorum bazen fazla kaçıyor ama kurtarıyoz bi şekilde :D mesela 10 zeytin yemiyorum 6 tane yiyorum peynirim de 1.5 kibrit kutusu kadar yiyorum

Ekler

• 20220606_190648.jpg
    20220606_190648.jpg
    1.1 MB · Hit: 34

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
kilo vermekle kas yapmak aynı anda olmaz ben diyim önce yağın varsa biraz kilo ver sonrasında kas gelişim diyetini uygula ikisini aynı anda yapmak diyet listesini bozar yani az mı yicen yoksa kas yapmak için gerekli besinleri mi alıcan iş karışır yani ekmek ufak kare tost ekmeklerinden haberin olsun. ama ben burada yazanları harfiyen uygulamıyorum bazen fazla kaçıyor ama kurtarıyoz bi şekilde :D
hafif spor yapacağız o zaman

kilo vermekle kas yapmak aynı anda olmaz ben diyim önce yağın varsa biraz kilo ver sonrasında kas gelişim diyetini uygula ikisini aynı anda yapmak diyet listesini bozar yani az mı yicen yoksa kas yapmak için gerekli besinleri mi alıcan iş karışır yani ekmek ufak kare tost ekmeklerinden haberin olsun. ama ben burada yazanları harfiyen uygulamıyorum bazen fazla kaçıyor ama kurtarıyoz bi şekilde :D
Arada kaçamak olur :D

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Gökay Yıldırım
10 yumurta fazla gelir.5-6 iyidir dediğin gibi ama ben şimdilik 4 adetle biraz devam edeyim.Hocam ama ketçap ne ya gzdf kusarım valla xhbfncgvbn

Amaç protein almak.Kas yapmak.
Hadi ama arkadaşlar 10 tane yumurta yemeliyim yemeden olmaz yumurta şart gibi triplere sokmayın kendinizi lütfen yumurta yiyemiyorsan alternatifleri var sabah whey içersin ? zorlanıyorsan yada bir süreden sonra sıkıyorsa seni zorlama kendini .

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hadi ama arkadaşlar 10 tane yumurta yemeliyim yemeden olmaz yumurta şart gibi triplere sokmayın kendinizi lütfen yumurta yiyemiyorsan alternatifleri var sabah whey içersin ? zorlanıyorsan yada bir süreden sonra sıkıyorsa seni zorlama kendini .
10 yumurta biraz abartı zaten hocam ben 3-4 tane yiyiyorum sıkıntı yapmıyor

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar 2 haftadır ev şartlarında bir kaç ekipmanla spora başladım.Amacım kilo vermek ve yanında spor yaparak desteklemek.Ayrıca hem kas yapıp hemde zayıflamak istiyorum.Yt de izlediğim bir kaç videoda yumurta süt flaan öneriyorlar işte protein almak için.Ben şimdi günde 3-4 yumurta süt falan içsem mantıklı olur mu ? Yoksa başka bir şekildemi yapmam gerekir.
Haşlanmış 6-10 yumurta kafi.

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Gökay Yıldırım
Ben yumurtayı sade çok yiyemiyorum omlet tarzı iyi pişmiş yerim yersem ama genelde sabah pirinç unu whey karışımı yapıyorum tadıda güzel oluyor .

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar 2 haftadır ev şartlarında bir kaç ekipmanla spora başladım.Amacım kilo vermek ve yanında spor yaparak desteklemek.Ayrıca hem kas yapıp hemde zayıflamak istiyorum.Yt de izlediğim bir kaç videoda yumurta süt flaan öneriyorlar işte protein almak için.Ben şimdi günde 3-4 yumurta süt falan içsem mantıklı olur mu ? Yoksa başka bir şekildemi yapmam gerekir.
Hocam 4 5 le başlayabilirsiniz devamı gelir zaten

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2-3 gün arayla yumurta sayını yükselterek deneyebilirsin. Bende 10 tane bile problem yapmıyor ama 4'ten sonrasında sıkıntı yaşan arkadaşlarım var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,453
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom