Neler Yeni

Güney Kore forumu önerisi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bu arkadaşlar toxiclik yapınca kendilerini cool sanıyorlar. Bakın İngiliz forum önerisi desem hepsi konuya beğeni ifadesi atar. Ama nedense Kore deyince hepsini b*ktan bir kahkaha tutuyor. Yok yani komik bişey varsa söylesinler bizde gülelim. Zaten dünkü Korece Alfabesinde anlamadığım bir konu açtım. 20 mesaj geldiyse 19 u boş. Zaten dünkü konuda toxiclik yapan bir cahil bu yüzden ceza yedi. Bugün de devamı gelecek gibime geliyor.
Hepsini engelle, hiç iletişime girmeye çalışma. Karakteri ve yaşı tam oturmamış bu arkadaşların ki başkaları ile dalga geçmeyi komik vs. buluyorlar halen. Sen meraklarının, ilgilendiğin alanların peşinden koş ve kendine bir şeyler katmaya bak. Korece öğrenmek istiyorsan veyahut halihazırda bilip te geliştirmek istiyorsan udemy üzerindeki kurslara veyahut youtube üzerindeki bedava olan kurslara bakabilirsin. İyi akşamlar dilerim dostum

SnareEcho

80+ Silver
Hepsini engelle, hiç iletişime girmeye çalışma. Karakteri ve yaşı tam oturmamış bu arkadaşların ki başkaları ile dalga geçmeyi komik vs. buluyorlar halen. Sen meraklarının, ilgilendiğin alanların peşinden koş ve kendine bir şeyler katmaya bak. Korece öğrenmek istiyorsan veyahut halihazırda bilip te geliştirmek istiyorsan udemy üzerindeki kurslara veyahut youtube üzerindeki bedava olan kurslara bakabilirsin. İyi akşamlar dilerim dostum
Hocam zaten hepsine sırayla engel attım. Bunların saçma sapan hareketlerine bakıp ta utanıp merakıma son vermem tabikide. Onlar kendi b*k çöplüğünde gezsin umurumda değil. Önerileriniz için teşekkürler :) İyi akşamlar dilerim dostum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zorlanırsın baya hocam
Google Translate???

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
yine zorlanacağını düşünüyorum hcm ama kullanırım diyorsan sen bilirsin tabii ki
Aslında google translate herhangi bir dil ile ingilizce arasında gayet güzel iş yapıyor, kullanışlı yani

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam zaten hepsine sırayla engel attım. Bunların saçma sapan hareketlerine bakıp ta utanıp merakıma son vermem tabikide. Onlar kendi b*k çöplüğünde gezsin umurumda değil. Önerileriniz için teşekkürler :) İyi akşamlar dilerim dostum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google Translate???
korecede yazı ve gündelik dil var translate kullanırsan anlaşılabilir translate kullandığın yani çok heveslenme

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Hocam heralde dalga geciyorsunuz boş boş konular açmaktan bıkmadınız heralde bunu Neden buraya soruyorsunuz artı olarak internette sanki kuzey kore forumu bulunabiliyor gibi dikkat edin vs yazıyorsunuz

SnareEcho

80+ Silver
Hocam heralde dalga geciyorsunuz boş boş konular açmaktan bıkmadınız heralde bunu Neden buraya soruyorsunuz artı olarak internette sanki kuzey kore forumu bulunabiliyor gibi dikkat edin vs yazıyorsunuz
Boş konu açıyorsam niye buraya gelme gereği duydun? Bir insan niye boş bir konuya gelsin?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Allah'ım niye hep cahilleri benim konularıma yolluyorsun??? Ulan benim özenti olduğumu nerenden çıkardın. Kore kültürüne ilgisi olan her şahıs özenti mi lan ey cahil!
Bak arkadaş benimle düzgün konuş ben sana cahil falan demedim eğer kore forumu arıyorsan git nete yaz boş konu açtığın kuzey kore forumu olmasın falan yazıyorsun işte bu yüzden boşsun

SnareEcho

80+ Silver
Bak arkadaş benimle düzgün konuş ben sana cahil falan demedim eğer kore forumu arıyorsan git nete yaz boş konu açtığın kuzey kore forumu olmasın falan yazıyorsun işte bu yüzden boşsun
Arkadaşım benim sana cahil dediğimi nereden çıkardın? Kuzey fanlarının topluluğu olan forumlarda olamaz mı? Hemen konumdan yürü git ve bir daha konularıma elini sürme!

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Arkadaşım benim sana cahil dediğimi nereden çıkardın? Kuzey fanlarının topluluğu olan forumlarda olamaz mı? Hemen konumdan yürü git ve bir daha konularıma elini sürme!
Ya harbi boşsun adama bak daha ne yazdigini bilmiyor...

Top Bottom