Neler Yeni

Günlük kullanıma uygun maksimum 12k laptop önerisi

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Merhaba arkadaşlar. Günlük kullanıma uygun laptop arayışım var. Oyun oynamayacağım. Borsa takip edeceğim. İnternetten haber vs okuyacağım. Biraz youtube video izleyeceğim. Ufakda olursa benim yanımda taşımam kolay olur. Ben işin içinden çıkamadım. Yardımcı olur link verirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 12 k olur.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Merhaba arkadaşlar. Günlük kullanıma uygun laptop arayışım var. Oyun oynamayacağım. Borsa takip edeceğim. İnternetten haber vs okuyacağım. Biraz youtube video izleyeceğim. Ufakda olursa benim yanımda taşımam kolay olur. Ben işin içinden çıkamadım. Yardımcı olur link verirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 12 k olur.
14 inç ufak olur mu senin için

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
12K yı biraz aşabiliyorsan bunu öneririm.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufak istiyorum. Çantama sıgsın. Yanımda rahatca gezdireyim. Tabletten hallice olsa yeterli.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom