Neler Yeni

Günlük kullanıma uygun maksimum 12k laptop önerisi

Meran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Merhaba arkadaşlar. Günlük kullanıma uygun laptop arayışım var. Oyun oynamayacağım. Borsa takip edeceğim. İnternetten haber vs okuyacağım. Biraz youtube video izleyeceğim. Ufakda olursa benim yanımda taşımam kolay olur. Ben işin içinden çıkamadım. Yardımcı olur link verirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 12 k olur.

Merhaba arkadaşlar. Günlük kullanıma uygun laptop arayışım var. Oyun oynamayacağım. Borsa takip edeceğim. İnternetten haber vs okuyacağım. Biraz youtube video izleyeceğim. Ufakda olursa benim yanımda taşımam kolay olur. Ben işin içinden çıkamadım. Yardımcı olur link verirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 12 k olur.
14 inç ufak olur mu senin için

Bence elindeki 12K hiç etme biraz daha üzerine biriktir başka bir şeyler al alacağın lettop 1-2 yıl olmadan çöp olacak paranda hiç olacak Bence

12K yı biraz aşabiliyorsan bunu öneririm.

Ufak istiyorum. Çantama sıgsın. Yanımda rahatca gezdireyim. Tabletten hallice olsa yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,669
Üyeler
173,234
Son üye
oznr74
Geri