Neler Yeni

Günlük ne kadar protein almalıyım(alınmalı)?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
Emir
Sen de testo gibi genelleme yapma lütfen, hepsine şöyledir böyledir diyemeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek lösin değerleri de ortada, hiqda 9gr varken grizzonede 10.5gr var.
testo gibi yapmıyorum,daha geçen aylarda türk markalar test edildi 100gramında 5 gram proteınler cıkan mı dersın 3 gram cıkan mı dersn :D
https://www.technopat.net/sosyal/konu/protein-tozlari-skandali.2542134/ ufak bi bilgilendirme olabilir burası.Daha detaylı arastırmak ıstıyen gıda dedektifinin kanalına bakablr

yenigeldim

80+ Silver

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
testo gibi yapmıyorum,daha geçen aylarda türk markalar test edildi 100gramında 5 gram proteınler cıkan mı dersın 3 gram cıkan mı dersn :D
https://www.technopat.net/sosyal/konu/protein-tozlari-skandali.2542134/ ufak bi bilgilendirme olabilir burası.Daha detaylı arastırmak ıstıyen gıda dedektifinin kanalına bakablr
Diğer markalarda olabilir, ama hepsini aynı kefenin içine katmak ne kadar doğru bilemiyorum. Grizzone bu konuda en iyilerden diyebilirim.

Bu arada attığınız görselde hiçbir şey okuyamadım siz nasıl okudunuz?
Reisin özel yetenekleri var o okuyabiliyor 🤠

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
Emir
Diğer markalarda olabilir, ama hepsini aynı kefenin içine katmak ne kadar doğru bilemiyorum. Grizzone bu konuda en iyilerden diyebilirim.
en iyilerden?Rica edıyorum o marka açıldığından beri biliyorum başlarda 450 500tl ye satılıyordu.Piyasanın yarı fiyatı.Kullanılmayacak bir supplement markası

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
Emir
Her ürünün üstünde qr kod sertifika var. İstersen oradan istersen siteden girebilirsin.
sertifika kısmına da güvenilmiyor.Denetim yok ki.Furkan erin hero megada da kaç tane sertıfıka vardı kapatıldı.gıda dedektifinde ifşalanmıştı,furkan er bunu iftira olarak söyleyip dava acacagnı falan belirtmişit fakat marka kapanmış.

yenigeldim

80+ Silver
Bu arada attığınız görselde hiçbir şey okuyamadım siz nasıl okudunuz?
ben de indirip baktım zar zor görünüyor. bir de ben atınca iyice bozuldu.

Reisin özel yetenekleri var o okuyabiliyor 🤠
hala kanıtlayamadın içeriği . boş konuşuyorsun

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ben de indirip baktım zar zor görünüyor. bir de ben atınca iyice bozuldu.

hala kanıtlayamadın içeriği . boş konuşuyorsun
Bak ya FKWPFKWLF
zar zor okumuş, atınca daha da düşmüş 🤓

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
sen at o zaman boş konuma stevia yı nereden gördün? sıkıyon bir yerlerinden
Sen at, ben kullanılabiliyor dedim hepsi kullanıyor demedim farklı maddeler de kullanılanilir. Ama sen gidip komple bütün tozlar şeker hastası yapar diyorsun. Dümenden foto attın sen de okuyamadın, bence sallayan ben değilim sensin.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

yenigeldim

80+ Silver
Sen at, ben kullanılabiliyor dedim hepsi kullanıyor demedim farklı maddeler de kullanılanilir. Ama sen gidip komple bütün tozlar şeker hastası yapar diyorsun. Dümenden foto attın sen de okuyamadın, bence sallayan ben değilim sensin.
Sen ne anlamaz adamsın la. Hepsi yapar mı dedim ben. Sen dedin ki nadir bulunur tatlandırıcı ben de dedim ki hepsinde var. Ayrıca hepsi şeker hastası yapmaz asesulfam k nın "testis dokusunda dejenerasyona yol açtığı ve spermatogenez sürecinde sağlıklı spermatid oluşumunu engellediği izlendi". yani kullanımını önermem. neredeyse hepsinde var. olmayanı at diyorum atamıyorsun. hiq de yok diyorsun yoksa göster.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,492
Üyeler
161,294
Son üye
Emrullah Eren
Top Bottom