Neler Yeni

Günlük ne kadar protein almalıyım(alınmalı)?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
@yenigeldim tamam ihtiyar sen kullanma, ben diyetimde sıkıldığımda renklendirmek için tatlı krizimi geçirmek için kullanırım. Hadi diyelim benim dediğim, kullandığım marka grizzone sahte protein. Bu yine de tozlarının zararlı olduğu anlamına gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim başka knouya gidin özelden tartışın
Daha tartışmam bununla salla boşver. Rahatsız ettim kusura bakmayın arkadaşlar.

yenigeldim

80+ Silver
Sen at, ben kullanılabiliyor dedim hepsi kullanıyor demedim farklı maddeler de kullanılanilir. Ama sen gidip komple bütün tozlar şeker hastası yapar diyorsun. Dümenden foto attın sen de okuyamadın, bence sallayan ben değilim sensin.
Toz elimde yok çünkü internetten bulabildiğim bu.Sen neye dayanarak stevia var diye sıkıyorsun. Ben görebiliyorum orada yazanı

@yenigeldim tamam ihtiyar sen kullanma, ben diyetimde sıkıldığımda renklendirmek için tatlı krizimi geçirmek için kullanırım. Hadi diyelim benim dediğim, kullandığım marka grizzone sahte protein. Bu yine de tozlarının zararlı olduğu anlamına gelmiyor.

Daha tartışmam bununla salla boşver. Rahatsız ettim kusura bakmayın arkadaşlar.
SUS VELET KONUDA TEK DOĞRUN YOK 12 YAŞINDA FALANSIN. POLAT ALEMDAR SANIYORSUN KENDİNİ

Parası yetmedi diye grizzone ffalan almış fukara. bir de öneriyor. :D :D

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Toz elimde yok çünkü internetten bulabildiğim bu.Sen neye dayanarak stevia var diye sıkıyorsun. Ben görebiliyorum orada yazanı

SUS VELET KONUDA TEK DOĞRUN YOK 12 YAŞINDA FALANSIN. POLAT ALEMDAR SANIYORSUN KENDİNİ

Parası yetmedi diye grizzone ffalan almış fukara. bir de öneriyor. :D :D
Param mı yetmemiş 🤓

Bu arada yanlış tahmin, yaşım 8

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozan karışlı
Herkese cevapları için teşekkür ederim. Ancak beslenmeyle ilgili çok bir bilgim yok mesela ½bitkisel alıcam nasıl alıcam ? tabii ki sadece yumurtayla karşılamıyorum günde 4 yumurta yiyorum. yeşillik bol tüketiyorum. sanırım bir bilene baş vurup program hazırlatmalıyım.

Top Bottom