yenigeldim
80+ Silver
arkasını tamamen çekip atar mısın okunacak şekildekutusunda derken?Nerede ben göremedim
arkasını tamamen çekip atar mısın okunacak şekildekutusunda derken?Nerede ben göremedim
ben kullanmıyorum,sizin nereden cıkardığınızı soruyorumarkasını tamamen çekip atar mısın okunacak şekilde
kutusunda göremedim diyorsun nereye baktın da göremedin o zaman? internette kutusunun resmini buldum arkasında yazanları okudum işte.ben kullanmıyorum,sizin nereden cıkardığınızı soruyorum
attığım linkte arka tarafını koymamışlar,bende nerede gördüğünüzü soruyorum.Resmi atar msınız?kutusunda göremedim diyorsun nereye baktın da göremedin o zaman? internette kutusunun resmini buldum arkasında yazanları okudum işte.
Canan Karatay modunu açarsan her yerde linç yersin. Ayrıca Aspartam, Asesülfam K, Sukraloz gibi tatlandırcılar bulunmuyor, bunun yerine doğal şeker otu yaprağı olan stevia kullanılabiliyor. Bilimin zararsız dediği maddeye kendi uydurduğun elementlerini başkalarına anlatma.Başta gelip dümenci diyeceksin, sonra tatlandırcı olan protein tozuna istisna diyeceksin. Sonra bulamayınca da her şeye böyle bakarsan aç kalırsın diye bik bik öteceksin. Pirinç yine bitkisel diğerleri bildiğin kimyasal şekeri taklit eden ürünler.
Salla şu adamı yaattığım linkte arka tarafını koymamışlar,bende nerede gördüğünüzü soruyorum.Resmi atar msınız?
Stevia olduğunu ve asesulfam k olmadığını kanıtlayabilir misin?Canan Karatay modunu açarsan her yerde linç yersin. Ayrıca Aspartam, Asesülfam K, Sukraloz gibi tatlandırcılar bulunmuyor, bunun yerine doğal şeker otu yaprağı olan stevia kullanılabiliyor. Bilimin zararsız dediği maddeye kendi uydurduğun elementlerini başkalarına anlatma.
Ben zaten arkadaşa güzel beslenme öneriyorum, eğer beslenemiyorsa da toz öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Salla şu adamı ya
şu asesulfam k olduğunu atar msnız,merak ettım.Stevia olduğunu ve asesulfam k olmadığını kanıtlayabilir misin?
alınmayacak markalardan.Türk markaları genellikle önermem.Sebebiyse önüne gelen üretiyor,denetim yok,kullandıkları hammadde belirsiz.O yüzden çok nadir türk markası kullanırımAyrıca https://grizzone.com.tr/protein grizzone Öneririm, Türk markası ve güzel.
attığım linkte arka tarafını koymamışlar,bende nerede gördüğünüzü soruyorum.Resmi atar msınız?
çöpppppAyrıca https://grizzone.com.tr/protein grizzone Öneririm, Türk markası ve güzel.
Sen de testo gibi genelleme yapma lütfen, hepsine şöyledir böyledir diyemeyiz.şu asesulfam k olduğunu atar msnız,merak ettım.
alınmayacak markalardan.Türk markaları genellikle önermem.Sebebiyse önüne gelen üretiyor,denetim yok,kullandıkları hammadde belirsiz.O yüzden çok nadir türk markası kullanırım
Örnek lösin değerleri de ortada, hiqda 9gr varken grizzonede 10.5gr var.şu asesulfam k olduğunu atar msnız,merak ettım.
alınmayacak markalardan.Türk markaları genellikle önermem.Sebebiyse önüne gelen üretiyor,denetim yok,kullandıkları hammadde belirsiz.O yüzden çok nadir türk markası kullanırım
Takıl kafana göre.