Excator23cm
80+ Gold
günde kaç saat vakit harcıyorsunuz bilgisayara?
Her yaz en az 11 saat ama bu yaz takıma girdiğim için 15 16 saat oluyorgünde kaç saat vakit harcıyorsunuz bilgisayara?
ben 6 saat falan oynadığımda gözüm ağrıyo sen nasıl dayanıyon bu kadarEn az 10 saat, en fazla ise 15 saat.
uyandığımda açıyorumgünde kaç saat vakit harcıyorsunuz bilgisayara?
foruma telefondan mı giriyosun30 dk oynarim tek
Dayanacak bir şey yok oturuyorum işte. Ama yine de etki ediyor, sanki fiziksel bir şey yapmışsın gibi yoruluyorum. Kondisyon eksikliği de var zaten, belki ondan da olabilir. Bu arada gözlük takıyorum, 3 monitöre maruz kalıyorum .ben 6 saat falan oynadığımda gözüm ağrıyo sen nasıl dayanıyon bu kadar
oyun falan mı oynuyosun yoksa full forumda mısınDayanacak bir şey yok oturuyorum işte. Ama yine de etki ediyor, sanki fiziksel bir şey yapmışsın gibi yoruluyorum. Kondisyon eksikliği de var zaten, belki ondan da olabilir. Bu arada gözlük takıyorum, 3 monitöre maruz kalıyorum .
3-4 saat forum, 2-3 saat YouTube, 3-4 saat oyun. Ama bayramdan sonra işlemci (Q9550) alacağım, o zamandan sonra bu saatler büyük ihtimalle şu şekilde değişecektir ---> 1 saat forum, 1 saat youtube, 7-8 saat oyun.neler oynuyosunuz ya da ne yapiyünüz