Neler Yeni

Trendyol Go Aylık 100.000 TL Hesabı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Çelik
Hocam bi tanıdık sadece pazar günü Yemeksepetinde çalışarak akşam 5 ten 10 a kadar cıktıgı işte 30 paket atmış (1500 tl ) + benzin parasını da yemeksepeti veriyormuş istersen bir de onu düşün. Yemeksepeti paket bası 50 tl veriyormus ekstra neler var bilmiyorum.

omer_34

80+ Silver
Onuda listeye ekledim 2000 dolarda iyiymiş teşekkür ederim tavsiyen için hocam çok şükür ölüm kalim meselesi değil sadece gençliğin verdiği para hırsı ve zamanimi iyi yönetmeyi istemek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani benim bünye kaldırırda kaza konusunda doğru diyorsun kaza yaparsam kötü olur cidden
boşver hocam hepimizin kanı hızlı akıyor para görmek istiyoruz. eğitim durumunu bilmediğimden bir şey diyemem ama varsa bi diploman onun üzerinden ilerleyebilirsin veya kuryelik gibi geçici bir iş yerine daha rahat ve gelecekte de devam ettirebileceğin bir işe yatırım yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hocam bi tanıdık sadece pazar günü Yemeksepetinde çalışarak akşam 5 ten 10 a kadar cıktıgı işte 30 paket atmış (1500 tl ) + benzin parasını da yemeksepeti veriyormuş istersen bir de onu düşün. Yemeksepeti paket bası 50 tl veriyormus ekstra neler var bilmiyorum.
Oda iyiymiş demekki firmalar arasında değişiklik oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

boşver hocam hepimizin kanı hızlı akıyor para görmek istiyoruz. eğitim durumunu bilmediğimden bir şey diyemem ama varsa bi diploman onun üzerinden ilerleyebilirsin veya kuryelik gibi geçici bir iş yerine daha rahat ve gelecekte de devam ettirebileceğin bir işe yatırım yapabilirsin.
Hocam aslında emlak işini düşünüyorum hayırlısı hakkımda bakalım kısmetimizde ne var

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam benim tanıdığım kendimden yaşca küçük bir arkadaşa benziyorsun o da böyle kendine çok yükleniyordu yaparım bir şey olmaz günde 20 saat çalıştığını bilirim sonra bi anda çöktü şu an belli yamuk mesela demem o ki kendine bu kadar yüklenme sormak istediğim sana 40 bin yetmiyor mu ? 50 bin yetmiyor neden bu kadar kendini zorlamak istiyorsun 65-70 arası almak için yap yapma demiyorum fakat şunu da göz önünde bulundur kış da belki daha yavaş paket dağıtırsın günde 55 değil 30'a düşer bu sefer gelirin de düşerse bunlar sana sorun olmasın diyelim kışta hastalandın çalışamadın yada iyi çalışamadın bunlar hep insanlık hali atlamamak lazım.
ayrıca normal şartlarda istanbul gibi bir yerde full odak gidersen 55 paketten daha fazla da yaparsın gibime geliyor fakat dediğim gibi vücut bir yerden sonra iflas verir.
kısacası dikkat et kardeşim yolun açık olsun şimdiden.

Top Bottom