Neler Yeni

Trendyol Go Aylık 100.000 TL Hesabı

Vesselam

80+ Bronze
Hocam dediklerine harfiyen katılıyorum ben her hafta para yatar yatmaz anneme veya babamın hesabına atmayı düşünüyorum senin ortalama 10 ayı bölsek param pirçik calistigin halde 39 bine geliyor aylık ben musatti Siena düşünüyorum sıfır şekilde 👍🏻
Tvs Jüpiter bak hocam musattiyi pek bilmiyorum ama şimdi baktığım kadarıyla motolux CEO spontini grubu bir şey. Jüpiter gerçekten kaliteli motor kampanyaya girmişti sanırsam en son üzmez seni. Çine bulaşma ne olursa olsun.

eneskaya6

80+ Silver
gunde 15 saat ve iki haftada bir gun izin mi. dostum sen bu zamanini kuryelige harcayacigina git el işçiliği biseye harca hem daha konforlu hem tecrube edindikten sonra daha fazla kazanirsin. aylik 100bin tl bu calismaya gore hiç bisey. gunde 15 saat paket kim nereye atiyor hayal urunu baska bisey değil. ayda 28 gun calisip 2 gun izinde hayal urunu. robot gelse ariza hata verir yapamaz. 1-2 hafta oyle calistiktan sonra bildigin yolda yuruyen zombi olursun kaza ustune kaza yaparsin algilarin kapanir

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
gunde 15 saat ve iki haftada bir gun izin mi. dostum sen bu zamanini kuryelige harcayacigina git el işçiliği biseye harca hem daha konforlu hem tecrube edindikten sonra daha fazla kazanirsin. aylik 100bin tl bu calismaya gore hiç bisey. gunde 15 saat paket kim nereye atiyor hayal urunu baska bisey değil. ayda 28 gun calisip 2 gun izinde hayal urunu. robot gelse ariza hata verir yapamaz. 1-2 hafta oyle calistiktan sonra bildigin yolda yuruyen zombi olursun kaza ustune kaza yaparsin algilarin kapanir
Hocam dediğine katılmıyorum ben 7 gün akşam 7den sabah 8e kadar çalışıyorum 35 alıyorum beden işçisi olarak imkanın yoksa zora düştüğün zaman öyle bir calisiyorsunki ne yazık. Zaten 2 gün tatil verme sebebim motor arıza yapar bakıma girer tarzı motor sıkıntı vermese 2 gün bile vermem

Berkarda

80+ Silver
Arkadaşlar ben kendimce şöyle bir hesap yaptım sizce gerçeklik yani varmıdır yoksa yanlış bir hesapmı yaptım işin içinde olan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.

Günlük 15 saat çalışma
Ayda 28 gün çalışma
7 gün çalışma 2 haftada 1 izin

09:00 - 00:00

1 saatte kazanç ortalama 235 TL
1 günde ortalama 55 paket

15 saat X 235 TL = 3.525 Günlük brüt kazanç
3.525 X 28 = 98.700 Aylık brüt kazanç

GİDERLER

6.000 = 1 Aylık mazot gideri
2.000 = 1 Aylık muhasebe gideri
10.000 = 1 Aylık yemek gideri
2.000 = 1 Aylık yağ gideri
5.000 = 1 Aylık motor bakımı
19.740 (10.000) = 1 Aylık %20 KDV vergi

35.000 = 1 Aylık toplam gider
( Bol keseden verdim giderleri olabildiğince evdeki hesap çarşıya uymaz mantığı :) )

98.700 - 35.000 = 63.700 Aylık net kazanç

——— 65.000 - 70.000 Ortalama Net Kazanç ———
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vesselam hocam sen yetkili birisine benziyorsun :D
Yemekten biraz düşebilirsin çünkü iptal edilen siparişler oluyor böylece beleş yemekte çıkıyor arkadaşım söylemişti

Ama 15 saat vücut kaldırırmı onu bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Yemekten biraz düşebilirsin çünkü iptal edilen siparişler oluyor böylece beleş yemekte çıkıyor arkadaşım söylemişti

Evet onu bende düşündüm hatta kaza yaptığını belirtip ordanda nasiplenebiliyormussun ama ben yinede giderlere ekledim çünkü evdeki hesap cidden çarşıya uymuyor ama dediğine katılıyorum 👍🏻 dikkate alacağım

13 saat kaldırıyor emir altında 15 saat kendi işimde çocuk oyuncağı gibi olur birisinin altında ezilme buzulme yok en azından

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Migros yemek daha fazla veriyor olması lazım yolda kurye arkadaşımla denk geldik gösterdi, tek bildiğim 36.500 maaş + paket, mazot parası başta kendin veriyorsun ay sonu onu da düşüyorlar. Çocuk bana 7 günde 170 paket attım böyle giderse 50 den aşşa almam demişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Migros yemek daha fazla veriyor olması lazım yolda kurye arkadaşımla denk geldik gösterdi, tek bildiğim 36.500 maaş + paket, mazot parası başta kendin veriyorsun ay sonu onu da düşüyorlar. Çocuk bana 7 günde 170 paket attım böyle giderse 50 den aşşa almam demişti
Acaba migrosta 100 veya 85 net kazanilirmi 15 saat ile

omer_34

80+ Silver
bak yanlış anlama seni tanımam etmem kötü bir niyetle de söylemiyorum ama kimse bu kadar çalışmayı uzun süreli kaldıramaz. bu işin yağmuru var çamuru var kışı var kaldı ki günde 6 saat uyusan bile 3 saat senin günlük işlerini halletmeye yetmeyecek ve mentalini zorlayacak. ayrıca uzun süre böyle çalışırsan zamanla yorgunluktan dikkat eksikliğine yol açar ve allah korusun kaza yapmana bile sebep olabilir. motorda kaporta sensin unutma. para kazanılır ama sağlık geri gelmeyebilir. naçizane tavsiyemdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
bak yanlış anlama seni tanımam etmem kötü bir niyetle de söylemiyorum ama kimse bu kadar çalışmayı uzun süreli kaldıramaz. bu işin yağmuru var çamuru var kışı var kaldı ki günde 6 saat uyusan bile 3 saat senin günlük işlerini halletmeye yetmeyecek ve mentalini zorlayacak. ayrıca uzun süre böyle çalışırsan zamanla yorgunluktan dikkat eksikliğine yol açar ve allah korusun kaza yapmana bile sebep olabilir. motorda kaporta sensin unutma. para kazanılır ama sağlık geri gelmeyebilir. naçizane tavsiyemdir.
Dediğine katılıyorum hocam şuan kendimce plan proje yapıyorum kar kış olayında haklısın 👍🏻

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Acaba migrosta 100 veya 85 net kazanilirmi 15 saat ile
Benim arkadaş acemi günde 21 paket falan atıyorum demişti. Daha önce çalışmadım fiyatları bilmiyorum ama arkadaşım 50 yi bulurum diyorsa bu paketlerle kazanılır diye düşünüyorum ama tabi yapana sormak lazım.

omer_34

80+ Silver
Dediğine katılıyorum hocam şuan kendimce plan proje yapıyorum kar kış olayında haklısın 👍🏻
yani kimsenin hayatını yaşamadan yargılamak bana düşmez ama gerçekten ölüm kalım meselesi değilse çok zorlamana gerek yok. iş bulması zor diye biliyorum ama gemicilik sektörüne bakabilirsin bi arkadaşım 6 ay kuru yük gemisinde çalışmıştı aylık 2000 dolar kadar kazanmıştı. yılda 2 iş bulmak zor ama bulursan kafan rahat olur en azından bu kadar yoğun tempolu olmazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Onuda listeye ekledim 2000 dolarda iyiymiş teşekkür ederim tavsiyen için hocam çok şükür ölüm kalim meselesi değil sadece gençliğin verdiği para hırsı ve zamanimi iyi yönetmeyi istemek

reis 15 saati bünye kaldırmaz bir kaza yaparsın hayatın kayar
Yani benim bünye kaldırırda kaza konusunda doğru diyorsun kaza yaparsam kötü olur cidden

Top Bottom