bence dersi kahvaltıdan sonra sabah saati çalışmalısınArkadaşlar rutinim nasıl?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
O saatte ne yapacağımın altını çizdim. Sizce iyi mi? Bu çalışmayla güzel bir okul kazanır mıyım? Mantıklı bir rutin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@memo5612 @Prmy
sen şimdiden çalışıp ileride iyi bir meslek sahibi olmayı biliyon mu?peste psg alıyonmu
senin macar ve alman oturumun var mısen şimdiden çalışıp ileride iyi bir meslek sahibi olmayı biliyon mu?
o zaman tamamdır hocamHocam evet normalde öyle olması gerek ama 8.40 gibi okula gitmek için evden çıkıyorum. Seneye LGS ye gireceğim.
17 Eylül de karate antrenmanlarım başlıyor. O zaman saatler tam olarak belirlenince program değişecek. Yani kas kaybı yaşanmayacak. Kareye gelen halini de atarım size. Tabi ki bu ay orkestra da başlayacak. Okuldan 16.30 gibi çıkacağım. O zaman rutini yenileyip tekrardan buraya atarım.Ders için güzel ama bu programla kas kaybı yaşanabilir ve tabii ki kas kazanımı olmaz
Teşekkürler bir de şu alttaki mesajı dikkate alın derim.o zaman tamamdır hocam
17 Eylül de karate antrenmanlarım başlıyor. O zaman saatler tam olarak belirlenince program değişecek. Yani kas kaybı yaşanmayacak. Kareye gelen halini de atarım size. Tabi ki bu ay orkestra da başlayacak. Okuldan 16.30 gibi çıkacağım. O zaman rutini yenileyip tekrardan buraya atarım.
karate gibi sporlar yaparsanız daha iyi olur tabi hocam17 Eylül de karate antrenmanlarım başlıyor. O zaman saatler tam olarak belirlenince program değişecek. Yani kas kaybı yaşanmayacak. Kareye gelen halini de atarım size. Tabi ki bu ay orkestra da başlayacak. Okuldan 16.30 gibi çıkacağım. O zaman rutini yenileyip tekrardan buraya atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler bir de şu alttaki mesajı dikkate alın derim.
Lisanslı sporcuyum hocam. Ekim ayında kırmızı kuşak.karate gibi sporlar yaparsanız daha iyi olur tabi hocam
Arkadaşım yok hem olsa bile İstanbul'da tek dışarı çıkmıyorum.arkadaşın dışarı oturmaya çağırdığında ne yapcan program aksayacak mesela
Tebrikler hocam. Başarılarının devamı gelmesiyleLisanslı sporcuyum hocam. Ekim ayında kırmızı kuşak.