Wanda Maximoff
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Up upYukarı çıkaralım
Up upYukarı çıkaralım
Dostum ortalık karıştı istersen ikisinide crack atayım ikisinide oynaUp up
Bilemedim şimdi olur at bakalım da suç değil miDostum ortalık karıştı istersen ikisinide crack atayım ikisinide oyna
Eksik cümle kanka buWitcher'ı zamanında 15 lira iken almadınız
Devamı olmalı gibiMesaj otomatik birleştirildi:
?
İyi, aferin sana. 100 tane inceleme yazdı diye kendisini oyun uleması sanıyor garibim. Witcher 3'e efsane diyen birisine bir şey anlatmakla uğraşamam.Yav yemin ederim beyinsiz bir insansın. 400 saat civarı RDR2 oynadım ben, benim kadar bile oynayacak oyunculuk yoktur sende. Witcher 3 ise daha fazla. 100'den fazla oyun incelemesi yaptım ben Steam'de, oyunları incelerken tüm yönüyle gerçekçi eleştiriyorum. Sırf fanıyım diye oyunları övmüyorum yani. Witcher 3'ün bile eksik yanlarını söylüyorum. Bu kafayla sen Enis Kirazoğluna da laf atıyorsun ama adamın oyun hayatı senin tüm hayatından fazla.
Witcher 3'ü herkesin sevmemesi normal çünkü gerçekten oyun oynayan kişilere hitap ediyor. Bir oyunu fullemek için çok fazla uzun oynanışa katlanacak çok fazla insan yoktur. Kusura bakma ben bu oyunu oturup tüm DLC'leri ile birlikte baştan sona defalarca bitiriyorsam sen benim fikrime saygı duyacaksın.
50 saat RDR2 oynadım knk öfff en iyisi RDR2, Witcher 3'ü de 30 dk oynadım siliyorum berbat oyun.
Fanı olduğun oyunda çoğu kişinin yapmadığı av görevlerini yapmak için bile saatler harcadım ben.
Oyunları eleştirebilecek oyun geçmişiniz yoksa boş boş yorumlar yapmayın işinize bakın.
İki oyunu da seviyorum, ikisi de efsanedir.
Ulan sırf sen RDR2 seviyorsun diye 8 milyar insan olan dünyada Witcher 3 diyenlerle tartışmayın diyorsun ama tam tersi sana denilince zoruna gidiyor. Sen kimsin de fikrine saygı duysunlar oğlum.
Hadi anlamadığın konulara girme.İyi, aferin sana. 100 tane inceleme yazdı diye kendisini oyun uleması sanıyor garibim. Witcher 3'e efsane diyen birisine bir şey anlatmakla uğraşamam.
Şimdiye kadar eğlendiğim en iyi oyun uncharted 4 oldu.Konuyu başlıkta yazdım tartışma konusu oyun gurmelerini buraya alalım
Onu alacağım ya ama PC de nasılŞimdiye kadar eğlendiğim en iyi oyun uncharted 4 oldu.
Ben neden up up yazdım diye uyarı yedim birdeŞimdiye kadar eğlendiğim en iyi oyun uncharted 4 oldu.