PS5 alınabilir,telefon olabilir eğer kapanma ile vs uğraşırım ben derseniz olabilir (gerçi yeni bir sistem çıkartıcaklardı yedek telefonları alıcaklardı o sistem yürürlülüğe geçtimi bilmiyorum)Gürcistan elektronik ürün olarak ne almak mantıklı ? Nereden alınmalı ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
ps5 ve telefon dısında ne alınabilir mantıklı başka bir elektronik ürün var mı ?PS5 alınabilir,telefon olabilir eğer kapanma ile vs uğraşırım ben derseniz olabilir (gerçi yeni bir sistem çıkartıcaklardı yedek telefonları alıcaklardı o sistem yürürlülüğe geçtimi bilmiyorum)
Baktım buraya en ucuz sanırım bu site heralde doğru mu ?https://zoommer.ge/
Bu siteden ürünlere bakabilirsiniz
Pahada ağır, yükte hafif ve burada satabileceğin ne varsa al.Gürcistan elektronik ürün olarak ne almak mantıklı ? Nereden alınmalı ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Genelde buradan alıyorlar elektronik ürünleri indirim falanda oluyorps5 ve telefon dısında ne alınabilir mantıklı başka bir elektronik ürün var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktım buraya en ucuz sanırım bu site heralde doğru mu ?
Başka alternatif nereler var ziyaret etmek ıcın ?Genelde buradan alıyorlar elektronik ürünleri indirim falanda oluyor
hahaha bazı ürünleri taşımaya değmez o yüzden aslında araştırıp gitmeden nokta atışı gezmek istiyorum.Pahada ağır, yükte hafif ve burada satabileceğin ne varsa al.