gürcistana gidip ekran kartı almak ??

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,520
gürcistana gitme gibi bi hedef var benle babamın tabi korona azaldımı şuan kesinlikle gidilmez orda erkan kartı fiyatları nasıldır ne tür kartlar alınır sizce ??

Gürcistan’a virüs olmadan önce çok sık giderdim çünkü yakın bir yerde yaşıyorum. Gürcistan’ın ekonomisi bizden iyi olduğu için orada çok da ucuz değil ancak Türkiye’ye göre yine de uygun. Şu anda orada da stok sıkıntısı yaşanıyor ne almayı planlıyorsun?

Gürcistan’a virüs olmadan önce çok sık giderdim çünkü yakın bir yerde yaşıyorum. Gürcistan’ın ekonomisi bizden iyi olduğu için orada çok da ucuz değil ancak Türkiye’ye göre yine de uygun. Şu anda orada da stok sıkıntısı yaşanıyor ne almayı planlıyorsun?
ben gürcistanı fakir bir ülke diye biliyordum türkiyeye göç eden insanları gördüm

fiyatlar böyle

fiyatlar böyle
10 bin tl orda da 3060'lar

fiyatlar böyle

rtx 3060 8900 lira, 1000 lira daha ucuz buradan.

Yani avrupa birliğine girsek ekonomimiz uçacak mı???

daha iyi olacak çünkü tek bir para birimi geçerli oluyor resmen. Euro’yla maaş alıyorsun ve nüfusa göre Avrupa birliği ülkelerine para geliyor. Gürcistanı alacaklardı ama kesin aldılar mı bilmiyorum ama anlaşmaları var Avrupa birliği ülkelerinden Gürcistan’a yoğun bir para akışı var. Keza Güney Kıbrıs’ta da durum aynı.

daha iyi olacak çünkü tek bir para birimi geçerli oluyor resmen. Euro’yla maaş alıyorsun ve nüfusa göre Avrupa birliği ülkelerine para geliyor. Gürcistanı alacaklardı ama kesin aldılar mı bilmiyorum ama anlaşmaları var Avrupa birliği ülkelerinden Gürcistan’a yoğun bir para akışı var. Keza Güney Kıbrıs’ta da durum aynı.
Türkiye'nin sorunu para olmaması değil, yeterince paramız var. Ama o para halka gitmiyor sorun o. Avrupa birliği istediği kadar para versin, sana bana gelmeyecek o para.

Türkiye'nin sorunu para olmaması değil, yeterince paramız var. Ama o para halka gitmiyor sorun o. Avrupa birliği istediği kadar para versin, sana bana gelmeyecek o para.
Avrupa birliği sadaka olarak para vermez paranın gittiği yerden harcanacağı şeyden emin olur.
Para birimimiz euro olsaydı en azından bizim yobaz hükümet para basamazdı asgari ücreti oy almak için arttırıp mok etmezdi piyasayı ekonomi daha stabil ve güvenilir olurdu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,124
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri