Öneri Güvenilir Alışveriş Siteleri

Reaksiyon skoru
4,430
Kendimce araştırıp, kullanıp güvenilirliklerine karar verdiğim alışveriş siteleri

Hepiburada
Amazontr
N11
Trendyol
Vatanbilgisayar
Mediamarkt
İncehesap
İtopya
Sinerji
Game garaj
Gaming.gen.tr
Teknobiyotik
İnventus
Çiçek sepeti
PttAVM
Gittigidiyor(kullanıcı yorumları ve talep üzerine eklenmiştir)

Umarım yardımcı olabilmişimdir eksiklerim varsa ekleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Kendimce araştırıp, kullanıp güvenilirliklerine karar verdiğim alışveriş siteleri

Hepiburada
Amazontr
N11
Trendyol
Vatanbilgisayar
Mediamarkt
İncehesap
İtopya
Sinerji
Game garaj
Gaming.gen.tr
Teknobiyotik
İnventus
Çiçek sepeti
PttAVM

Teşekkürler buna ihtiyacım vardı ama PttAVM çok guvenilir bi site degil ben önermem açıkçası

Teşekkürler buna ihtiyacım vardı ama PttAVM çok guvenilir bi site degil ben önermem açıkçası
ilk çıktığında 3300tl olan huawei p30 lite telefon anneme pttavmden aldık 2700tl ye 600tl kara geçtik güzel sıkıntsıız geldi. bence güzel yer ora da. n11 den farkı yok. en iyi 2li
amazon
hepsiburada

araştırmalarıma göre tavsiye edenlerin sayısı bir hayli çok olduğu için listeye eklemek istedim ama
bu sitelerden yaptığınız alışverişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamanız o sitenin güvenilmez olduğunu kanıtlamaz

Firmayı Eleştirmek Yerine Firmaya Hakaret Etmek

Hepiburada
Amazontr
N11
Trendyol
Vatanbilgisayar
Mediamarkt
İncehesap
İtopya
Sinerji
Game garaj
Gaming.gen.tr
Teknobiyotik
İnventus
Çiçek sepeti
PttAVM

Trendyol kadar çakal ******** bir site yok

neden öyle dedin
Yalan indirim yapıyor monitör 1900 tl 4 binden dusmus diyor ekran kartı vardı 8 binden dusmus diyor 6 bine ama internette indirimsiz hepsi 6 bin tl başka ürünlere bakıyorum hepsinde öle yapmıs para için her boku yapıyor

kargo konusunda hepsi burada ve amazon kargo bir günde geliyor

Yalan indirim yapıyor monitör 1900 TL 4 binden dusmus diyor ekran kartı vardı 8 binden dusmus diyor 6 bine ama internette indirimsiz hepsi 6 bin TL başka ürünlere bakıyorum hepsinde öle yapmıs para için her boku yapıyor
bu dediğiniz olay her site için geçerli maalesef sadece trend yola özel değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,719
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri