Öneri Güvenilir Alışveriş Siteleri

N11 çok güvenilir gibi değil daha önce kargomdan cd kutusu geldi ama içinde cd yoktu, n11 servisi de size ulaşacağız diyip geri dönmedi.

Evet buda yapmıs fakat hepsiburada genelde böle tüm ürünleri yapmıyor trendyol tüm ürünleri böyle trendyolda bu telefonu 10 binden dusmus diyor
olabilir hocam her sitenin pazarlama şekli farklıdır trendyol da çok şu fiyattan şu fiyata düştü diyerek insanları kendisine çekmeye çalışıyor

Kendimce araştırıp, kullanıp güvenilirliklerine karar verdiğim alışveriş siteleri

Hepiburada
Amazontr
N11
Trendyol
Vatanbilgisayar
Mediamarkt
İncehesap
İtopya
Sinerji
Game garaj
Gaming.gen.tr
Teknobiyotik
İnventus
Çiçek sepeti
PttAVM

Umarım yardımcı olabilmişimdir eksiklerim varsa ekleyebilirsiniz
Gittigidiyor yok

Yalan indirim yapıyor monitör 1900 TL 4 binden dusmus diyor ekran kartı vardı 8 binden dusmus diyor 6 bine ama internette indirimsiz hepsi 6 bin TL başka ürünlere bakıyorum hepsinde öle yapmıs para için her boku yapıyor
Bu olay Trendol ile ilgili değil satıcı koyuyor o fiyatı.

Bu olay Trendol ile ilgili değil satıcı koyuyor o fiyatı.
katılıyorum size
trendyol
n11
hepsiburada
amazontr
pttavm
gibi sitelerde fiyatı site değil satıcı kendisi belirliyor isterse indirim yapıyor isterse de kazıklıyor
burada önemli olan güvenilir kaliteli satıcıyı seçmek

Aslında siteden ziyade sitedeki satıcılara bakmak önemli, site de önemli ama sonuçta pazar sahibi onlar.

Kendimce araştırıp, kullanıp güvenilirliklerine karar verdiğim alışveriş siteleri

Hepiburada
Amazontr
N11
Trendyol
Vatanbilgisayar
Mediamarkt
İncehesap
İtopya
Sinerji
Game garaj
Gaming.gen.tr
Teknobiyotik
İnventus
Çiçek sepeti
PttAVM

Umarım yardımcı olabilmişimdir eksiklerim varsa ekleyebilirsiniz
Gittigidiyor nerde ?

Satıcısı İncehesap ama incehesapta 4 binden düşmüş demiyor trendyolla alakalı bir şey bu
İncehesap kendi sitesinde de indirimleri o şekilde yapıyor. 9 ay önce falan Gaming Gecesinden klavye almıştım indirim başlayınca dediğiniz gibi normal fiyatın fazlası bi fiyat koymuşlardı. Bütün sitelerde hemen hemen bütün satıcılar yapıyor bunu.

kargo konusunda hepsi burada ve amazon kargo bir günde geliyor
sanırım bazıları 1 günde geliyor klavye siparişi verdim dün bugün klavyem geldi ancak ramim yarın gelicek diye gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,236
Üyeler
189,810
Son üye
madaforce
Geri